17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@hakimbey Kesin bilgi yayabiliriz... kardeş herkesin bildiği bir şey bu. Büyük harflerle yazınca ben de sürelere dair bir bilgi edindiniz zannettim.
-
............
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar evet sabirsiziz ancak soylede düşünmeden olmuyo normal bir memur almiyor ıçişleri bakanlığı mahallin en büyük mülki idare amirini alıyor yetistiriyor, alınacak 100 kişi belkide 2 yıl sonra bir ilçe yönetecek onun için skintiya girmek istemiyor bakanlık .15 temmuz 'dan sonra Türkiye eski Türkiye diil su anda ki bakanımız eski bakanlar gibi oturduğu yerden yönetmiyor sürekli sahada çok calisiyor.Topyekun baktığımız zaman 1 saat sonrada aciklansa 1 ay sonrada aciklansa boynumuz kıldan ince ,günler haftalar çabuk geçiyor biz elimizden geleni yaptık ve türkiyede %2 lik dilime girerek zaten en büyük başarıyı yakaladık bundan sonrası Rabbimizin alnimiza yazdığı yazgidir.
...
katılıyorum kardeşim...
yapabileceğimiz hiç bir şey yok,sükunetimizi koruyup bekleyeceğiz. -
@president06
evet bi an ben şok ben iptal
ama o ne?
şubatın mali tablosu
en azından stabil durmuyor sayfa arada ilan edilenler var avuntusu -
Peş peşe duyuru gelmiş. Gözlerim yaşardı. Bu gece Kaymakamlık Nihai Başarı Listesi isimli duyuru bekliyoruz.
-
Yine mi gol değil
-
Bugün bakanlığı arayan var mi arkadaşlar ? Bir haftanın daha sonuna geliyoruz ya
-
@kaimmakam bakanlığı aramak ne işe yarar ki?!
-
@Antoloji ya belki bir bilgi verirler..bence bu is uzayacak. bu yılki dernek denetçi, avukat vs alımlarına bakın. Öyle çabucak aciklanmamis. Bence kesinlikle halkoylamasi sonrasına kalacak bu is.
-
@Antoloji hicbir ise yaramaz oradakiler bıktı bizden sallıyorlar bizi
-
@fetih1453 ordakiler ne ise yarar
-
@kaimmakam diger sonuçlara bakarsak dediğin gibi olması en kuvvetli seçenek referandum sonrasi
-
@fetih1453 ben onlara bakıyorum artık kardeş. Denetcilik 40 küsur günde, avukatlik ise 20 küsur günde açıklanmış
-
@fetih1453 o kadar da değil.
-
@Antoloji hep boyke diye diye iki hafta geçti hocam kpss çalışanlar tam gaz devam edelim bu işi beklemek mahvetti bizi
-
@Antoloji ben yanılmak istiyorum ama hiçbir gelişme olmaması bu ihtimali kuvvetlendiroyor
-
@fetih1453 bugün ve yarın gece, iki gecenin birinde açıklanır. Referandum sonrasına kalmaz, sınav yapmazlardı öyle olacak olsa.
-
@Antoloji dedigin gibi olcak yarin gece aciklanir
-
@Antoloji referandum karari ani bi sekilde alindi zaten devlet bahceli 15temmuzdan sonra degistirelim dedi kabul edildi bu donem cok skintili cokk
-
@Antoloji kardeşim en son salı çarşamba kesin açıklanır duyum aldım diyen biri de vardı burada ama sonucu sende biliyorsun