17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ahmt tmm cok mantikli simdi tesekkurler sen nerelisin
-
@osaduman sen de mi kastamonulusun
-
@Kymkm105 evet kütüğüm kastamonu
-
@Unutan Sen valinin kızının arkadaşısın hatırladım seni:):) napıyor arkadaş forumdan takibe devam mı:)
-
@osaduman kismet artik kardesim yine de 2 kisisiniz ya erzurumlular napsin
-
@Kymkm105 ahahahhahaha ya alemsin ya senle 105.donem kursunda tanismak istiyorm
-
Bundan sonra kazandığınız sınavın listesine iyi bakın olmayan bir il varsa ikametgahınızı oraya aldırın
-
@s8 insallah kazanirsak ne guzel olur tanisiriz
-
@Kymkm105 valla öyle mülakatta Kastamonu'da yaşayanların var mı diye sormuşlardı bana. Tabi muhtemelen rahatlatmak içindir. Kütük Kastamonu Doğum İstanbul ikamet Muğla. Her kontenjana uyarım ben
-
@sbf12345 Bartın ı böyle şeylerde hiç duymuyorum Bartın olabilir
-
@osaduman o arkadas belki o yuzden soylemis olabilir o zaman.
-
@osaduman senin uc sansin var kardesim
-
Arkadaşlar illerin kazanan sayıları tamamen referanslara ulaşan kişi sayısının fazla olmasıyla alakalı yani bir ilin vekilleri ve bürokratları bölünür fazla kişi olduğundan dolayı yoksa bakanlık bunu ayırmaz yok a ili 3 kişi b ili 5 kişi diye
-
@sbf12345 ikametgah dedin de aklıma bi fıkra geldi: temel'e sormuşlar ıssız adaya düşeceğini bilsen yanına alacağın üç şey ne olurdu? Temel, ikametgah, 8 tane vesikalık ve nüfus ilmühaberi demiş. Niye diye sormuşlar. Nereye gitsek bunları istiyorlar da ondan demiş.
-
Yani sonuc olarak 2 kastamonuludan biri MV ye digeri bakana ulastiysa bakana ulasan mi aliniyo
-
@s8 niye guldun kardesim niye alemsin dedin
-
@s8 ben kimseye ulaşmadım diğer arkadaş ulaştıysa hayırlı olsun diyelim ona
-
@dadash25 aynen öyle örnek veriyorum 2 milletvekilli bir ilde 20 kişi mülakata gidecekse vekiller hepsine referans olamayacak ya, ve o ilden bürokraside de sağlam kişiler yoksa haliyle cogu kişi referans bulmakda zorlanacak
-
@s8 alakası yok işte kimse bunu 1. Planda tutmaz
-
@s8 sen de mi kastamonulusun yoksa