17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Ya kac gundur zere kotu bi sey yazmadm imada bile bulunmdm. Surekli eksiliyorsunuz forum bi tuhaflasti bikac gundur
-
@Kymkm105 bi grup surekli eksiliyo cilgin gibi
-
@s8 eksilerlerse eksilesinler napalim
-
-
Saat 2'ye kadar ümit var. İkiden sonrası yalan. Bugünden sonra açıklanmasını beklemeyeceğim.
-
@ahahah terbiyesizlik yapma, troll kelimesini kullanabileceğin bir ortam değil burası.
-
@Kymkm105 ya yemin ederim gulmekten kirildim ya. : ))))) cok ne popülist bir cagda yasiyoruz boyle likelerin etkisine bakarmisiniz kaymakam adayimizin bile tepkisine neden oldu
Bide 104. Donem kaymakm adaylarinin sosyal mecra paylasimlarina bakiyorum hakkaten ayni hergun makamda foto paylasip duruyorlar ne olur arkadaslar eger makam sahbi olursaniz 104 ve oncekiler gibi olmayin bizler hava civa makam icin degil gerekirse kiymetli Safiturk gibi ölmek icin hizmet icin gelen vatan fedaisi bir 105. Donem olalım -
Size kimse eksi atamaz burda. Biz artilarimizla kapatiriz o eksileri
-
@ahahah 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
koca forum iki trolun oyuncagi oldu su s8 ile kykm105 atin burdan yonetimm uyuma
Yarim saat olmus katilali , fazla dikkate deger biri degil
-
@hakimbey bana bisey mi ima etmek istedin anlayamadi arkadasim
-
@Kymkm105 sen eksi 20 yemissin hemşo ben hemserime ne imada bulunabilirim
-
@kaimmakam krdsm siz yokken boyle oldu buralar
-
@hakimbey mahvettiler bizi siz yokken
-
@Kymkm105 biraz uzak kaldım kardeşim evet yogundum bu aralar. Kurt kocayinca cakallarin maskarasi olurmus. Çakal troller korkak troller
-
Ah su eksileyenleri bir bilsem. Ne selamlar gönderiyorum onlara ah bir bilseler
-
Iyi ki burda değilmişim kesin ağzımı bozardim çok net diyorum. Eksileyen zimbirti her kimsen o eksileri sana iade ediyorum.
-
Likeci kaymakamlar memleketimin kaymakamlarina bak be
-
Forum yöneticileri bu eksileyenleri göremiyor mu ya. Kim bu akıldan nasibini alamamış ? Ne bizle derdi
-
@s8 kardeşim bugün aciklanmazsa o arkadaşına ulaşabilir misin hafta ici falan olumsuz algılama sadece gelişmeleri takip acisindan
-
@hakimbey cumlelerinin hedefinde kim varsa net soyle kardsim