17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Diriliş haftaicine birakmam yarin sorucam
-
@s8 saolasin krdsm
-
Milleti kandırmak zevk olmuş... İnanan arkadaşları alkışlıyorum... Haftaya bende uydurayım bi duyum
-
@maer lan karaktersiz ruh hastasi cocuk bahcesi mi lan burasi bas git
-
@s8 degmez kardesim bozma agzini
-
@maer kandırmak diye dusunmeyelim heme kardesm. Arkadaş bir sey öğrenmiş bizle paylaşmış. Onun suçu ne. Tartışma vs çıkmasın guzelce beklemeye devam edelim sabırla
-
@s8 nasil bir uslup bu
-
@kaymakam1005 kimseyi kandirmiyoruz burda belli yasa gelmis adamlariz , haketti o da , hakedene boyle
-
@s8 yapma kardesim yakismiyor boyle cumleler bizler yonetici olmaya adayiz saygıyı hicbir zaman elden bırakamayız bize yakışan budur kotu soz insanların gözünden düşürür değersiz olursun öyle olma saygını yitirme
-
@s8 senin karakterin uslubundan belli seviyene dümeyecem de.. Şunu bil burda kimsi kpss çalışıyor kimisi işinde gücündeyken boş duyumlarınızla milletin konsantresini bozuyosunuz... Eğlenmek istiyosan çocuk parkına git bırda ciddi insanlar var ve beklentileri senim anlayamayacağın kadar ciddi
-
Haftaiçi bir arkadaş 27 mart demişti sanırım o tarihe gidiyoruz
-
@maer yok ya Allah Allah işe bak , ciddi misin ?
-
..........
-
@kaimmakam kardeşim bu duyumu öğrenen adam kendisininde o listede olup olmadığımı öğrenmiştir. Gelip burda bende heycanla bekliyorum demez
-
@s8 sana karşı ciddi olamam için uslubunu düzeltmen lazım. Yoksa ciddiye alınacal biri değilsin
-
...........
-
@maer milleti kandirmak zevk olmus diye cumleye baslarsan hakettigini bulursun , ikile mahmut
-
.........
-
Yaw garnim agridi Allah sizden razi olsun ya ne kaymakam olur sizden : ))))
Bakin su like tartismasi yapanlardan biri kaymakam olursa gelecege dair ümitlerim azalacak -
Arkadaslar birinizi kirdiysam hakkinizi helal edin ben birakiyorum forumu cok tuhaflasti muhabbet anlam veremiyorum