17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
guy başvurusunu bekleten var mı benim gibi
-
Sınavın açıklanmasından 90 gün geçti
Mülakatın bitmesinden 41 gün geçti
Referandum bitti 4 gün geçti Eee?Hani?? -
Guinness'e girer bu gidisle
-
Demek ki bakanlığın önceliği değil bundan bu sonuc cikiyor
-
Dernekler denetçi yardımcılığı 35 günde
Avrupa Birliği uzman yrd. 42 günde açıklanmış
Bir ara bunlar bu kadar sürede aciklanmisken bizimkisi hemen aciklanmaz diyoduk bu süreleri bile aşiyoruz -
Kabine değişikliği gündem de bekletilme sebebi olabilir mi bizim bakanımız görevinde başarılı onun değişeceğine ihtimal vermiyorum ama
-
@fetih veya da referandum sonucunun kesinlesmesini bekliyo olabilir
-
@kamikaze var hocam belki bu sınav nasip olursa GUY'da milletin hakkına girmeyelim diye son güne kadar bekleteceğim...
-
@kamikaze En son güne kadar bekleyeceğim kardeşim sonuçta bazı arkadaşlar 0.1 gibi bir puanla kaybedebiliyor haklarına girmek istemeyiz.
-
@kamikaze yap gec kimse kimseyi onemsemiyo baksana .
-
hocam bu o kimselerin sorunu son güne bırakmada herhangi bir sakınca görmüyorum kendi adıma.
-
@ech08 niye yapsın kardeşim Allah Allah..ne kadar vurdumduymazsınız bu konuda.birinin hakkına girmek hoşunuza mı gidiyor.
-
@davetsiz aciklanmayan sonuclar yuzunden zaten basvurular ayni kisiler arasinda donup duruyo farkinda misin
-
@davetsiz en cok da siz yersiniz hak cunku bu hak hukuktan bahsedenlerin ortak ozelligi . genellikle duyarli gozukursunuz
-
@ech08 bu yorumla kendinle çelişiyorsun. Bence son güne kadar beklemeli ki sınavlar aynı kişiler arasında dönmesin.
-
Arkadaslar bugün hiç şubeyi arayan oldu mu
-
@ech08 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@davetsiz en cok da siz yersiniz hak cunku bu hak hukuktan bahsedenlerin ortak ozelligi . genellikle duyarli gozukursunuz
haydaaaa
hayatta başarılar arkadaşım.
sen de haklısın, vicdan pahalı, herkeste olmuyor. -
Yav verem ettiler.biktirdilar ya.cumaya kadar aciklanmazsa sakiza doner bu is bence
-
@davetsiz kafa açma işine bak
-
Arkadaslar birşey sorucam kaymakam adaylari şubesi kaça kadar çalışıyor 2 dakka önce aradim bir bayan açtı ama çok şüpheli konuştu