17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar fotoğrafımı mı atayım sizi inandırmak için napayım işim gücüm yok sizi mi trolleyeceğim bende bekliyorum sonuçları burayıda hep takip ediyodum bir bilgi aldım sizinle paylaşmak için hesap açtım inanıp inanmamak sizin elinizde ben ne deyim daha
-
Eğer bu trabzonlu61 kardeşimizin dediği doğruysa oklar bugünü işaret ediyo bugüne kadar ben akşamları şubeden kimseye ulaşamıyodum
-
@trabzonlu61 ben de elestirdim sizi ama buyuk ihtimal dogru dediginiz
-
@Kaya87 gercekten actilar mi telefonunu dostum ya konusabildn mi heyecandan
-
@mr08 cok kisa konustu bi duraksadi kisa kesti kapatti ordaki beyfendi.
-
@Kaya87 kardeşim gerçekten sayende acayip heyecanlandım eğer bugün aciklanacaksa son 2 saat kaldı hadi bakalım inşallah bitsin bu çile
-
Ben de afalladim vallahi
-
Benimki ne duyum ne bilgi. Arkadas bugun aciklancak diyince benim de aklima geldi bi deniyim dedim actilar afalladim zaten.
-
Bende aradım açtılar.Sonu 71 ile biten numarayı.Sordum başka bir çalışma yapıyorz dediler.Biraz da kızdılar aramayın arkadaşlar.
-
Cevap vermeyi değil de telesekreter bile açılmıyor yani 2 7 bile tuslanmiyor ya offf
-
@Kaya87 kardeşim sözüne güvenilecek adamsın. Sağolasın
-
Arkadaslar aramayin aciklanacaksa zaten cok az kaldi baska biseyse kismetimiz yokmus deriz
-
-
@vilayet vallahi diyorum kardesim ama kisa kesip cevap vermedi kapatti telefonu beyfendi.
-
Bende aradım açtılar ama başka bir çalışma yapıyoruz dediler.
-
-
Kaymakam adayları şubesinin bizden başka çalışması olamaz herhalde cuma günü bu saatte
-
@Asımın-nesli numarayı paylaşır mısın dostum
-
@trabzonlu61 abi bakan bey sabah istanbuldaydi. elbette yalanla suclamayacagim seni ama malum burada cok ilginc tipler görduk. saat kac gibi gordün bakan beyi
-
@vilayet ben de onlari elestirdim once. Sonra aklima geldi aradim