17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
-
@Hulasamu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Yazdıklarınızı okuyoruz duyum falan yok da inşaallah Cuma açıklansın sabır tükeniyor. Gerçi önümüzde sınavlar var onların stresinden Kaymakamlıgı unatabiliyoruz
Geçen hafta size haftaya dediklerine göre bugün yarın açıklanması lazım. Şimdiye kadarki en net duyum.
-
-
o değilde bu mülakatların hepsi böyle uzun soluklu maraton haline dönüştü , inşallah ilerleyen süreçte kurumlar bunu alışkanlık haline getirmez.Kpss ye giriyosun onun sonucunu bekliyorsun sonra kurum sınavına giriyorsun onun sonucunu bekliyorsun ,mülakata giriyorsun onuda bekliyorsun.Bide mülakatı kazanamıyorsun ayların yılların heba oluyor.Allah yardımcımız olsun bizim sınavımız gerçekten çok başka.
-
@sbf12345 iste buna yasal bir üst sınır getirilmesini savunuyorum ben. Osymin belli sınavları açıklama tarihi nasıl belliyse hepsi istisnasız tüm sınavların açıklanma tarihi önceden belli olmalı. Aynı şekilde mülakatların da yani
-
Bugün de yalan oldu. Hayret bir şey ya!
-
@RecaiPasa dur kardeşim gün daha yeni başlıyor
-
@adayadayi9876 mesai bitiyor ama
-
@RecaiPasa genelde mesai saati dışında açıklanıyor onun için öyle diyor arkadaş
-
@sbf12345 kpss sonuna bırakmasalar bari. ben ciddi ciddi unutmuştum, hiç bakmıyordum. Pöh açıklandı sıra kaymakamlıkta dedi bir arkadaş, işler karıştı.
-
@RecaiPasa Yalan oldu derken sen sınavın genelde kaçta açıklandiginı bilmiyosun galiba yada bu sınava hiç girmedin burda vakit geciriyosun,sınav aciklanma saatleri genelde 20.den sonra oluyo
-
Kardeş valla bugün ve yarın uyku yok artık. Sınavlar genelde gece açıklanmış hep.
-
@Kaymakam58. buyur burdan yak. Şimdi sana bir laf edeceğim psikolojin bozulacak. Sataşma kardeşim işine git.
-
@sbkyhrn öyle olsun bakalım kardeşim, iki gün daha bekleyelim.
-
İnsan bu durgun havada, büyük harflerle açıklandı yazan trolleri bile özlüyor
-
@RecaiPasa bana da satasmisti bi ara da aldi agzinin payini simdi sana sarcak sanrm dikkatli ol gicik bisey valla
-
-
İşler kesat. Rus turistleri bekleyen bodrum esnafı gibi ruh halim. Duyumcu kardeşlerimiz neredesiniz söz inanacağım bu sefer.
-
@mrx08 bu arkadaş herkes çok ciddi olsun, istanbul beyfendisi gibi konuşsun istiyor. Kendisi redingot giyip fular bağlıyor galiba buraya yazmadan evvel. Hemen bi yalanlama, hor görme. Sakin ol şampiyon! Atlama hemen, boynun kırılır sonra
-
@RecaiPasa ahahhahahahha fular bagliyor ahHhahahha Allah da seni guldursun yaa