17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo hocam yine de senden Allah razı olsun.mecbur olmadığın halde uğraşıyorsun.maalesef içişleri bürokratları sgk başkanı gibi değil ve bunun sebep olduğu belirsizlik bizi çok yordu.İnşaallah önümüzdeki hafta bu iş biter.
-
@captainblack hakikaten he. dikkatlisin arkadaşım. bir gün eksilttik
-
-
Ben carsambayi persembeye baslayan gece diyorum.
-
PÖH de çarşamba mıydı açıklanması
-
@paretowilfredo Kardeşim emeğin için teşekkürler yani bu hafta açıklanacak dimi peki gün olarak hangisini yüksek ihtimal goruyosunuz
-
@osaduman pöh perşembe sabahı açıklandı saat 10.50de
-
-
Eğer yarın veya çarşamba açıklanırsa @thomas arkadaşımdan özür dileyecegim çünkü anlayacagimki kaymakamlik ve idari yargı hakimliği sonuçları iki bakanlık arasında koordineli bir şekilde ilerletilmis ,idari yargı hakimliği sonucu da adli yargıya bağımlı olduğu için ve adli mülakatlari yarın biteceği için salı veya çarşamba hazırlıklı olmak lazim
-
---////////////----
-
Ben yarım saattir bakanlık sitesine giremiyorum
-
@RecaiPasa bende giremiyorum kardeşim. Bugünlerde siber saldırılar falan var bu yüzden de olabilir. Açıklanma hissi o kadar düştü ki açıklanmasına yoramıyorum
-
@osaduman benim de aklıma ilk o geldi
-
Diğer bakanlık sitelerine hemen giriyor, onlarda sıkıntı yok.
-
@Kaymakam58. Özürlük bir şey yok kardeşim. Ben sadece kendi düşüncemi söyledim hem de bu düşünce hiç kimseyi umutlandırmayan bir düşünce idi. Ondan dolayı bana kızar gibi çıkışmana kızmıştım konu bundan ibaret.
Ayrıca bende iki bakanlığın arasında koordine olmadığını ve gecikmenin de onunla alakalı olmadığını düşünüyorum.
Bizim sonuçlarımız Hakimlik mülakatları bugün bittiği için bu hafta açıklanır diye düşünüyorum. (Aralarında bir bağlantı olduğundan dolayı kesinlikle sadece benim düşüncem)
-
Arkadaşlar daha önce bi duyuru olduğunda öncesinde siteye girilmediğini görmedim. Açıklanması ile ilgili olduğunu bende düşünmüyorum.
-
@sbkyhrn büro personeli alım ilanına ekleme yapılmış yani başvru sistemi açılmış önemli bişey değil bizim için
-
Ocak-Nisan arası bütçe açığı 17 milyar₺
Adam tek eliyle ilkokul çocuğu gibi piyano çalmış, tüm yerli yabancı ajanslarda bu var. Hayret verici.
-
@paretowilfredo size gün olarak birşey soylendimi yoksa bu hafta herhangi bir gün mu
-
Yok arkadaş yok. Bunların açıklamaya niyeti yok .