17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@osaduman bu mesaj 300 herhalde
-
6000 iletiye de az kaldi bu arada
-
Godot bey bile geldi sen hala gelmedin
-
Bu 3 gün bir sey olur mu acaba ? Ne dersiniz?
-
@mr08 ne zaman olacağını tahmin etmek çok zor malesef
-
Az önce bir haber aldım. Haziran ın ilk haftası açıklanır dediler
-
dün şubeyi aradığımda memur bu hafta açıklanmaz dedi.yani pazartesiye kadar beklemeyelim.bir de gecikmemin sebebi güvenlik soruşturması mı dedim.buna tam bir cevap vermek istemedi.sadece komisyon çalışıyor dedi
-
@Kaydı-Silinmi haber kaynağı sağlam mı hocam
-
@Kaydı-Silinmiş haberlere inanma kardeş gördük haberleri getirenleri haziranın ilk haftası gelir imza aşamasında denir ne zaman açıklanacağını bakan bey bilir denir yine bomboş kalırız sallama böyle şeyleri
-
@Kaydı-Silinmiş Hoaaydaaa. Daha çok bekleyeceğiz anlaşılan
-
@paretowilfredo ya da yanıltıcı bir duyum geldiyse ben hiçbir duyuma güvenmiyorum dediğim gibi duyum zamanı gelince hep bir şeyler oluyor ve duyumcu da zor durumda kaliyor duyumlara inanmayalım artık
-
@fetih hocam inanmazsam bile moralim biraz bozuldu. Haber Kaynağı neye göre kime göre sağlam inanın onu bile artık çözemiyorum. Gerçek anlamda bakan bey in dışında hiçbir kaynak sağlam değildir ama bakan bey de iki hafta önce cuma çıkışı haftaya açıklanır demişti diye hatırlıyorum. Bakan Bey in dediği hafta bile açıklanmadı. Buradan şunu anlıyorum sağlam bir kaynak yok malesef.
Hayırlı Cumalar arkadaşlar
-
beklemediğimiz bir anda gelecek ...
-
@kamikaze öyle biran yok
-
Gel şimdi Pazartesiyi bekle daha kaç gün var...
-
Bu iş "köyden indim şehire"deki Ali Rıza Emmi işine döndü. Dayanamıooom
-
Benimki sadece bir his ama yarın açıklanacak gibi içimde inanılmaz bir his var
-
-
normalde bu yıl kazanamazsam seneye yine denerim diyodum ama artık kararım değişmeye başladı.çünkü süreç tiksindirdi artık.maalesef böyle devam ederse bu mülakatın götürdüğü getirdiğinden fazla olacak
-
6000 hayırlara vesile olsun bir daha ki 19 Mayıs'da protokolde olmak dileğiyle...