17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
21 mayis bi gecsin hele arkadaslar onu bekliyo olabilirler belki de
-
@mr08 gel gel panayır var gel
-
@adayadayaday 25 mayis da trabzon gunleri var ankarada orda toplanip pankart mi acsak ki
-
Arkadaşlar merhaba özel sebeplerden dolayı takip edemedim bir sure ama baya saydirmissiniz ilk önce şunu söylemek istiyorum her zaman ciddi oldum.Herneyse şunu söylemek istiyorum liste son halini almış imza aşamasında olduğu bilgisi geldi sabah ancak ne zaman açıklanacağı konusunda bir bilgim yok olamazda.bunun kararını bakanımız verecektir büyük ihtimal.
-
..................
-
Bu gece gelmezse ki görünen gelmeyecek bu iş hakimlik mülakat sonuçlarının açıklanmasına kalır. Benden söylemesi
-
@Kaymakam58. Peki hocam beklemeye devam
-
@Kaymakam58. Tesekkur ederiz
-
Bu duyumun dogru cikma ihtimali de var yani. Guy ve meb de hareket olmus. Biz de de neden olmasin.Ve benim dun geceki ruyam... Ah be bu gece de uyku yok herhalde
-
@adayadayi9876 hocam rüyalara mı kaldık
-
@Kaydı-Silinmiş kendi ruyami buna yordum. Asilacak olan bi liste olayi vardı ruyamda
-
...........
-
@Kaymakam58. Kardeş bu imza aşamasına geldiği 3 hafta önceki duyumdu sen kesin açıklanacak dedin 1 e kadar bekleyelim mi
-
bir mulakatın beni mental acıdan bu kadar yıpratacagını hiç ummazdım
-
@fetih bosver kardesim once şu gün şu saatte diye soyleniyor sonra imza aşamasinda deniyor bunu sagir sultan biliyor artik
-
Haydi 300 Hayırlı olsun
-
@thomas bende 299 hala
-
@adayadayi9876 hadi hayırlısı hocam
-
Forumda vakit hizli geciyor ama yipratiyor hayal kirikligi nedeniyle. Cunku duyumlar vakti gelince degisiyor vs.. haydi iyi tatiller arkadaslar kendinize iyi bakin.
-
@Kaya87 sağolun hocam
Emin olun hepimiz aynı durumdayız