17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaimmakam
alın bendende o kaa
sıyırmaya ramak kaldı...
ama işte burda hep birlikteyiz ya aynı koşullardayız bu rahatlatıyor...
mülakat kardeşliği
sonrası mevkidaşlık inşaallah. -
bir gidip bakanlığın sayfasına bakıp gelelimmi ?
-
@Schumpeter 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
bir gidip bakanlığın sayfasına bakıp gelelimmi ?
baktım geldim,
asayiş berkemal,
yaprak kıpırdamıyor
-
Ben bittim ya zaten diyetteydim 2 kilo daha verdim beklerken
-
@ese0603 105. dönemde aldıracağız verdiğiniz kiloları
sabır az kaldı -
@Schumpeter ama bu saatten sonra duyuru gelirse muhakkak bizle ilgili olacaktır en azından bu kesin
-
@kaimmakam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Schumpeter ama bu saatten sonra duyuru gelirse muhakkak bizle ilgili olacaktır en azından bu kesin
bence de hayırlı haberler inş...
-
@Schumpeter 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@kaimmakam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
bence de hayırlı haberler inş..
Mesai sonrasi arayan oldu mu eger aciklncaksa subede biri vardir muhakkak -
Eğer bakanlar kurulu toplantisi 19.00 daysa bugune yetismeyebilir. Toplantı nekadar surer meçhul. Sayın bakan ordan cıkıp o yorgunlukla listelerle ugrasirmi ? Ben pek ihtimal vermiyorm. Sadece tahmin. Bence yarin aksama.
-
@zgrky arayıp rahatsız etmeyelim dedik
-
vay arkadaş kaymakam adayları sayıstayın yazılı sınavından sonra girdiler sınava adamlar şimdi mülakat sonucy bekliyor.biz mülakata girmeyi bekliyoruz dahası evrak gönderme işlemi bitmedi.Allah gönlünüze göre versin dostlar
-
Linkci arkadaslar bi el atsa su ise , yok mu burda link olayi ?
-
@arthur-smithes amin kardesim. Allah seninde gonlune gore versin
-
Geçmiyor saatler dakikalar
-
Sayın kadir karasu bilgi aldığınız kişiler her kimse bugün açıklanacağı konusunda aldığınız bilgiyi tekrar teyit ettirebilirmisiniz en azından heyecan yapacaksak ona göre yapalım
-
Sayin Karasu.Attin bi taş kuyuya 400 aday adayi cikaramiyoruz.ses ver
-
Yalniz beyler Bakanlar Kurulu yok heralde.Cumhurbaskani canli yayinda.Bu donemde basbakan baskanliginda bk toplanacagini sanmiyorum.Velhasil Bakanimizin listeyle ilgilenecek zamani olacaktir diye dusunuyorum bugun icin
-
Geçen sene 3 gün sonrasında acıklanmasına ve kadir arkadasımızın duyumuna dayanarak bugun açıklanmasını bekliyoruz ama arada cumartesi pazar tatilinin olması bu süreyi biraz öteleyebilirde. Haftasonu olması çalışmaları illaki etkilemiştir diye düşünüyorum.
-
@adayadayı önceki alım da hafta sonu girmişti araya hatırladığım kadariyla
-
Arkadaşlar bana kızmayın ama kaymakamlık bu sene yapılan sınavda sayı olarak diğer yıllara göre 1,5 katından fazla adayı alacak. Bir de malum darbe teşebbüsü bütün süreçlere sekte vurdu. Sınavın bugünlerde açıklanacağı kesin mi? Bana biraz erken gibi geldi de, sabrınızın sona ermesini bende canı yürekten istiyorum yanlış anlaşılsın istemem ama inşallah açıklanır.