17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Gecen sınav da mülakat cuma bitti pazartesi gece 12de acıklandı. Bugun gelecek gibi bekleyelim arkadaslar .
-
@selemannn bi öncekinde 9 temmuz perşembe günü duyurulmuş
-
@adayadayı ben iki öncekini söylemişim kardeşim karistirdim geçenki senin dediğin gibi
-
@ali-asker bakanlar kurulu kesin var suan devam ediyor
-
@selemannn inşallah bugun açıklanır kardeşim ama @Antimülakat ında bahsettiği sebeplerden dolayı bugun acıklanması cok erken gibi duruyor.
-
Hmm.Cumhurbaskani katilmamis demekki .tmm kardesim
-
@ali-asker cb bakanlar kuruluna katilmaz sadece ohal khk si cikca zaman katilir
-
Bakan bey tweet rt'ledi bitti heralde isleri 12 gibi aciklanir mi ne dersiniz
-
@aliali etme gozunu sevdigim.normal donemde bile istese bk yi topluyo.kaldi ohal de toplamycak
-
@aliali 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@ali-asker cb bakanlar kuruluna katilmaz sadece ohal khk si cikca zaman katilir
İstediği an toplayabilir kardeşim. Bilgini güncelle.
-
(bi tutam duygusalık ortamı gevşeteyim) Ne uzun bi geceydi be... Geçenki alımda hiç beklemediğim anda görmüştüm açıklandı linkini . Gecenin tam ortasıydı, liste fotoğraf şeklinde olduğu için ctrl+f yapamıyosun hepsini tektek okuyosun. Kalp atışların hızlanıyor, yukardan aşşağı bakıyorsun bi kere isim yok, sonra bidaha bakarsın yine yok. Ulen bi de aşşağıdan yukarı doğru bakayım dedim yok kardeş. Sen gelme demişler Hadi herşeyin hayırlısı bakalım.
-
@adayadayı yav dur yapma yav içim bi garip oldu
Şu an gülüyorsun ama eminim sende çok kötü olmuşsundur o sahnede şimdi bile içim ürperdi -
......................
-
Kıymetli dostlar bugün açıklanmayacak.Bilginiz olsun Cuma'ya kadar anca
-
@kbbkbb kesin bilgi mi? yayalım mı
-
@adayadayı 2 ayrı yerden teyit edildi bugün açıklanmayacak.Listeler daha netleşmedi denildi.
-
@kbbkbb 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@adayadayı 2 ayrı yerden teyit edildi bugün açıklanmayacak.Listeler daha netleşmedi denildi.
kesin mi şimdi bu bilgi?
sayın bakanımız demedikçe benim inanasım gelmiyor -
@Schumpeter keşke bugün açıklansaydı en azından hayalkırıklığını bi haftaya atıp sınavlara hazırlanmaya başlardık.Bu durumda hiçbir şey yapamıyor insan .Ama malesef bugün açıklanmayacak dediler .
-
@kbbkbb bence cumaya sarkmaz ya. Kendi fikrime gore yarin gelir hadi bilemedin carsamba olsun. Alım acilken cuma gec bence. Tahmin tabi.
-
Memurlar.netteki habere göre bakanlar kurulu 19:50de toplanmış.