17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Ben bugünden umudumu kestim. Hayatımda hickimseyi ve hiçbir şeyi bu kadar beklemedim. Gün boyu tel elimden düşmedi.
-
BK bitti , bakalım aciklanacak mi
-
@kaimmakam daha da bu kadar heycanlanmayiz sanirim
-
@ese0603 aynen kardeşim geçti o heyecan. Bir de sanki olumsuz sonuç olsa da uzulmeyecekmism gibi bir hal oldu bende. Çok beklemenin, umitlenmenin yan etkisi herhalde
-
ya Allah bismillah en tehlikeli dakikalar başladı...
-
@Banderas11 Tekbiiiiiiiiiiiiiir
-
@ese0603 bugünkü zirveye ulaşmaz heralde neyse her zaman dediğimiz gibi nasipten öte köy yok Rabbim bunun da sabrını verir bize olumlu olumsuz hiç farketmez
-
Arkadaşlar açıklanınca buraya yazın ha ben şahsen 10 kere buraya bakiyosam 1 kere bakanlığın sayfasına bakıyorum
-
Dostlar merhaba, sınav ve mülakat aşamalarında aranızda yoktum ama dayanamayıp ben de aranıza katılıyorum. Heyecanım hat safhada.
-
Sonuçlar tam saat başlarında mi açıklamış önceki yıllar. 22.00 veya 00.00 gibi mi yani. Ona göre ebedi istirahate çekiliriz o aralarda
-
Balamir hoşgeldin. Arkadaşlar saat 00:00 a odaklanıyoruz
-
Eğer bugün açıklanacaksa son yarım saat arkadaşlar heyecan hat safhada Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
-
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar:
Yurda ay yıldızının ışığı yeter -
Duyurular kısmının sağ üstündeki - + yazıları büyütüp küçülüyorMuş sıkıntıdan oralara sardım artık
-
Arkadaşlar merhaba, heyecanınız bol olsun:) önceki yıllarda kazanan adayları sonuçlar internet sitesinde açıklanmadan telefonla arayıp bildirmişler. Aynı uygulama devam ediyo mu bilginiz var mı?
-
@Kaydı-Silinmiş teşekkür ederim.
-
@ekk Bu duyumu nerden aldın acaba kardeşim?
-
@adayadayı kardeşim duyumdan ziyade daha önce bi yakınım kazandı uygulama böyleydi, 2011 yılında. Aradan 6 yıl geçti hala devam ediyo mu emin olamadım. Bütün gün telefon elimde dolanıyorum ne olur ne olmaz diye. Arayan her yabancı numarayı heyecanla açıyorum:)
-
@ekk 100 kiişiyi tek tek arayamazlar herhalde
-
@ekk İlan edilmeden aramazlar kimseyi. İlan verildikten sonra kazananları mail adreslerine bakmaları için ararlar. İl tercihleri, sağlık raporu vesair işlemler için ekrak gönderirler.