17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
12 de aciklandi aciklandi yoksa 1 de aciklayacak halleri yok heralde degil mi ?
-
@ese0603 bence yok artık cumaya kadar gece nöbetleri desenize
-
Şahsen kendime ceki düzen vermem lazım yoksa bu bekleyiş beni kanser de edecek verem de
-
Bugün açıklanmayacak dedim ama bazı arkadaşlar duyumunuz size kalsın dediler.Sırf onlar yüzünden insan bildiklerini paylaşmak istemiyor .
-
Offf açıklanmıcak gibi bugün
-
@kbbkbb aciklanmicaksa niye uyumadin da bekliyosun kardesim
-
Goklerden gelecek bir karar için burdayiz
-
Tamam beyler , dükkanı kapatıyoruz
-
@kbbkbb tamam duyumun kalmasin sende bildiklerini soyle tabi cok ozel degilse bizde yatip uyuyalim kardesim
-
@zgrky kardeş git bi elin yüzün yıka kendine gel.Mazallah kaymakam falan olursun kafan güzel gitme
-
@ese0603 üstad daha mülakat komisyonu müsteşar ile mülakat sonuçlarını bile görüşmemiş ki müsteşar bakana sunsun bunu .Yani daha açıklanması için biraz beklememiz gerekecek.
-
@kbbkbb net bilgiyse yatıyorum vebali boynuna artık kardeşim
-
@kbbkbb kaynak ??
-
Peki o zaman sabah ola hayr ola arkadaslar Allah rahatlik versin.
-
Belli ki burada duyum yazıp kaynak yazmamak âdet arkadaşlar.
-
@adayadayaday kaynak sağlam diyeyim vallahi bende stresliyim bende heyecandan sabahtır naptım bilmiyorum.Sürekli soruyorum ne zaman açıklanacak diye öğrenir öğrenmez sizinle paylaşırım inşallah
-
O zaman iyi geceler arkadaşlar yarın akşam görüşmek üzere
-
................
-
Dostlar hakkınızı helal edin.Ben çok ümitli değilim kendimden ama siz inşallah hakettiğiniz sonucu alırsınız.Hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
-
@kbbkbb O iş hiç belli olmaz, ümitli olmak lazım. Sana da Allah rahatlık versin.