17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
baya da varmıs ya neyse zaten cabuk gecıyo gunler
-
@kadir_karasu Arkadaşım sen dün açıklanacak dedin şimdide 18i diyolar bu zaman farkı ne verecekseniz adam akıllı bilgiler verin milleti umutlandirmayin
-
Bence ulaşılan kaymaklar da tam olarak bilmiyor iki tane kesin bilgi geldi biri çıkmadı diğeri de 4 gün sonrası bence kesin diye bir şey yok
-
................
-
Kesin mi 18 mart zira beklemekten önümüze bakamıyoruz lütfen bilgileriniz kesin ise paylaşın.
-
..........
-
..............
-
@kadir_karasu sen duyumunu paylasarak bizlere faydalı olabilecek bir şey yaptın ben de böyle bir duyum alsaydım ben de sizlerle paylaşırdım
-
@president06 harika tespit drogba ve ali tam da bu tespite uyan tipler
-
Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum hak eden kazanır umarım en yakın zamanda aranıza gelcem.
-
böyle zamanlarda böyle şakacı!!! arkadaşların çoğalması daima olagelendir...
ciddiye alıp o tarihe kadar kimse takip etmeyecek değil...
bırakınız yapsınlar...
gün gelir aynı tür şaka!!!lara onlarda maruz kalınca anlarlar... -
@kadir_karasu kadir kardeşim tamam paylasman çok güzel birşey ama dün size kaç kez bu bilgiyi size kim verdiyse tekrar teyit ettirebilirmisiniz dedim bir cevap vermediniz ve ben size her zaman sayinla başlayan bir cümle kurdum beni ve bizide anlayın sen net bir şekilde pazartesi diyince ben tüm aileme soledim onlar içinde hayal kırıklığı oldu
-
hoşIanmadığına sabretmedikçe , hoşIandığını eIe geçiremezsin ...
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@kadir_karasu kadir kardeşim tamam paylasman çok güzel birşey ama dün size kaç kez bu bilgiyi size kim verdiyse tekrar teyit ettirebilirmisiniz dedim bir cevap vermediniz ve ben size her zaman sayinla başlayan bir cümle kurdum beni ve bizide anlayın sen net bir şekilde pazartesi diyince ben tüm aileme soledim onlar içinde hayal kırıklığı oldu
dünde demiştim ya keşke sabit bir tarih olsa ve bizler böyle şeylerle yorulmasak...
ama buda sürecin bir parçası,heyecanımız bileniyor,sonra biraz kırılır gibi oluyor sonra yeniden heyecan... bu döngü çok uzun sürmesin dileğimiz bu hepimiz için. -
...............
-
kpss harçlarının bu kadar fahiş bir meblağa ulaşmasını aklım almıyor. Kpss harçları bütçe kaynağı değildir. İnsaf!
-
Arkadaşlar lütfen birbirinizi bu açıklanma zamanıyla işgili şeylerle kalbini kırmayın 300 kişi zaten üzülecek bir de sayılı saatler kala bunlarla yıpratmayın. Bugune yoğunlaşalım
-
Arkadaşlar şubeyi yakın saatte arayan var mi
-
..........
-
Ne zaman aciklanacagina dair sağlam bir duyum soyleyenin kırk yıl kölesi olurum.