17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaimmakam o derece olduk değil mi?
-
@Schumpeter yine ümit dolu bir geceye gireceğiz, az kaldı ve bir sabah delirmiş şekilde uyanabilirz.
-
Bizimle ilgili olmayan bir duyuru gelmiş demekki yaşıyorlar
-
....................
-
Icislerinden duyum alabilecek bir arkadaş var mi. Bugün aciklanma ihtimali nedir arkadaslar
-
@kaimmakam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Schumpeter yine ümit dolu bir geceye gireceğiz, az kaldı ve bir sabah delirmiş şekilde uyanabilirz.
sevinçten delirmiş olmayı diliyorum
-
@kaimmakam eskittim artık o duyurular sayfasını, gide-gele...
-
@kaimmakam tablette yanlislikla elim dokundu eksilediysem bilemeden kusuruma bakmayin
-
@albertcan değerli kardeşim önemli değil. Bakanlık bizleri "bilerek" eksilemesin yeter ki
-
@kaimmakam amin : )
-
Arkadaşlar ! Heyecanlı bekleyişi, kaymakamlık hayali kurup sevinmeyi ya da mülakat sonuç listesinde adının olmayacağını düşünerek üzülmeyi ve bu durumları ve duygularınızı burası ve benzeri platformlarda yazmanızı da anlarım; ancak bazı arkadaşlarımızın aşırı tepkileri ve bir kaymakam adayına ''yakışmayacak'' yorumları insanı epey düşündürüyor. Sonuçta nasibimizde kaymakamlık varsa gelir bizi bulur;bundan öte köy yok. Sakin olun derim.
Saygılarla. -
Arkadaslar ilk 10 da veya ilk 20 de olan adayların daha avantajlı oldugubu dusunuyo musunuz?? Buyrun sohbete ️
-
..............
-
Listeler açıklanana kadar burada böyle : kardeşler, arkadaşlar, dostlar vs diye güzel güzel görüş alışverişinde bulunuyoruz. İstişareler yapıp birbirimizden faydalanıyoruz. Ancak listeler acıklandıktan sonra kazananlar hiiiiç uğramıyorlar buralara. Bu platformda bulunup da kazanacak arkadaşlara sesleniyorum : Şimdiden söz verin kendinize "gelip burada dostlara bir iki kelam edeceğim " diye.
-
................
-
@adayadayı refaransınızı sağlam tutun diyecekler başka ne derler ki
-
Bana her sey mulakat sonuçlarını hatirlatiyor
-
Bnde o incelemenin aynısını yaptıktan sonra bu soruyu hem kendime hem de burdakilere sormak istedim entresan bir istatistik gercekten.
-
@adayadayaday şöyle bi durum olabiliyor. Adam çok koşturmuş uğraşmış didinmiş çok ta ümitli. Ama nasıl ümitli görmen lazım Olmayınca yıkılıyor. İlk giren arkadaslara yol gösterici bazı tavsiyelerde bulunabilirler.
-
Arkadaslar mulakatim iyi gecti hic heycanlanmdim diyen var mi