17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar ben 2017 haziranda mezun olacağım kaymakamlık sınavına gireceğim bana önerileriniz nelerdir
Kayna önerir mısınız nasil bir çalışma yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? -
22 gayet iyi , yaklasıyo gibi
-
@gurkan-cagliyan dostum gözünü seveyim bi dur
Şuan buradaki kimsenin bununla uğraşacağıni sanmıyorum yanlış anlama -
@kaimmakam çok kastın kendini hissedebiliyorum umarım sonu da ıyı olur
-
@adayadayaday aynen canımız burnumuzda su an lutfen yanlıs anlama su tsunamı gecsın sana dönucem @gurkan-cagliyan
-
@ese0603 peki sıkıntı yok nasil isterseniz beklerim ben
-
@gurkan-cagliyan ya da senı bekletmeyım bı kac bısey soyleyım turkce için noktalama işaretlerine dikkat et dunya klasıklerı oku ki kelıme haznen gelıssın , tarıh zaten ezber kolay 2 soru cıkıyo yaparsın trablusgarp savasından snrakı tum olayları ezberle . anayasayı adın gıbı bıl , idare hukukunda cok sayıda kanun var onları teker teker cıkart calıs ozellıkle 5393 5302 5355 5216 442 5442 vb. kanunlar bunlar idarenın temelı , tr eko için yakup kepenek ve yasın coban , insan hakları ıcın guncel olaylara ve ınsan hakları ile ilgili kurulmuş kurumlara bak onlarında kanunları var kendılerıne özgü , iktisat içinse tufan samet yeterli olacaktır
-
@gurkan-cagliyan kardes ben burdakiler gbi kanun calisip deli gni kndimi hirplmadim napp biliyon mu ilk once rahat ol sosyal ol bu meslek icin en gerekli olan sey sonra otur themis anayasa idare ve insan haklrini yasin coban tr tarihtende monopolun kpss notunu bul ve gunluk 1test turkceden noktlma pragraf ve yazim sorusu bitir ardindan nohutcu kası bitir olay bitmistir
-
@kaymakgibi 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@gurkan-cagliyan kardes ben burdakiler gbi kanun calisip deli gni kndimi hirplmadim napp biliyon mu ilk once rahat ol sosyal ol bu meslek icin en gerekli olan sey sonra otur themis anayasa idare ve insan haklrini yasin coban tr tarihtende monopolun kpss notunu bul ve gunluk 1test turkceden noktlma pragraf ve yazim sorusu bitir ardindan nohutcu kası bitir olay bitmistir
Keşke Türkçe konusunda biraz hırpalasaydın kendini.
-
@ese0603 çok teşekkür ederim ilginiz için bunlar yeterli sanırım benim kafama takılan soruları burda size sorabilir mıyım peki zamanınızi aldim kusura bakmayın
-
@hadibakalim ya Allah da seni güldürsün , harikasın : D
-
@gurkan-cagliyan elimden geldiğince yardımcı olurum
-
@kaymakgibi çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için peki uzaktan eğitim faalan onlara kayıt yaptirmalimiyim faydalı olur mu benim için bir dershaneye gitme imkanım yok
-
@kaymakgibi ne var burdakilerde. Hepimiz az çok kendimizi yetiştirmiş insanlariz. Sen daha mesleğe girmeden insanları otekilestirmeye baslamissin. Bu meslek sıradan devlet memurluğu asla değildir. Her sey puan da değil. Gerçekten hak eden, o makamın gerektirdiği gibi davranabilecek ve insanlara "bu nasıl kaymakam olmuş" dedirtmeyecek 100 kişi kazansin isterim ben.
-
..........................
-
@hadibakalim knka burasi sosyal medya burda da kasmayin be senin gibi kndini makama mvkiye kaptrip kendini entellektuel olcam diye kasan tipler emkli olunca bunalima giriyolar
-
Ne yazsam -5 aliyo aninda sizleri seviyorum kitap kurtlari
-
@kaymakgibi seni "persona non grata" ilan edesim var.
-
@kaimmakam knka ben kazanirda sen kaznmssan kudursun sen he
-
@kaymakgibi ne kudurcam ya. Ben hayirlisini dilerim hep. Ama anladım ki sen bir yerlere guvenmissin. Guvendigin dağlara kar yağarsa sen napicaksin