17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ekk Belirtim zaten ne niyetle paylaştığın ortada sağolasın. Kıskançlık falan yok Benim dikkat çekmek istediğim 1-2 hafta denilmesi. Bilgiden çok bir tahmine benziyor demeye çalısıyorum
-
@adayadayı o da kesin değil bakanlık çalışanının tahmini zaten:) ben şahsen 'bugünlerde beklemeyin' demesine takıldım
-
Yarın oturup kpss çalışmayı düşünüyorum; siz değerli kardeşlerime tavsiyem de budur.Çünkü beklemek hiç bir işe yaramıyor.
-
Aciklan artık kalp dayanmıyor
-
Sınavlara hazirlanmaktan değil de bu şekilde sonuçlarının açıklanmasını beklemekten yorulduk.
-
Sizce bu gece aciklanir mi
-
@Kymkm105 açıklanmaz kardeşim
-
Dunku bakanlar kurulu nedeniyle sayin bakanin ankarada oldugunu bizim sinav ve diger bakanlik islerini gozden gecirdigini ve son seklini verdgni dusunuyorum ve dun sosyal medyada vs de de yoktu bugun tekrar referandum calismalarina basladi ya bu gece aciklanir ya da artik bi sure bekleriz bence
-
Geçen sene 8 temmuzda bakanlığı aramışlar bilgimiz dahilinde bsy yok siteteden takip edin denmiş 8 temmuzu 9 temmuza bağlayan (mülakat bitiş tarihinin 4. günü ilk dakikalarında) gece saat 00:02 de sonuc acıklanmıs . Bugun aynısı olabilir mi neden olmasın .
-
...........
-
@Banderas11 agzindan bal damliyor kardesim
-
@Banderas11 beklemedeyiz kardeşim umutlar bu yönde inşallah açıklanır
-
Kararnameleri sinavlar sonuclarini gece gec saatte acikliyor bakanlik
-
Umut dolu iletiler okumaya başladım bu gece de nöbete devam
-
@Banderas11 böyle diye diye sabahları buluyoruz yahu ne hale geldik
Önce mesai bitimi diyoruz, sonra 20.00, sonra 22.00 sonra 00.00 -
40 dk daha bekliyelm arkdslar
-
2013-2014-2015 hep 3-4 günde acıklanmıs hepsi de gece son yazdıgım iletide hiçbir abartı yok tamamen gerçek bir olay. Bu sene de aynısı olur mu bilemeyiz ama bugunde odaklanıp olmazsa artık bu kadar beklemem.
-
@Banderas11 sana katiliyorum kardesim ya bu gece ya da haftayi bulur
-
........
-
Hadi inşAllah 20 dk kaldı belki açıklanır