17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
........
-
..................
-
@president06 onu biliyoruz herhalde biz burda latife yapıyoruz kardeşim
-
............
-
Arkadaslar günaydın bn işte olduğum için bakanlığı arayamıuırum lakin bir arkadasımız arayıp ben diğer arkadasları da temsilen arıyorum net bilgi olmasada en azından bilgi kirliliğinin önüne geçecek bir açıklama yapsanız gibi konussa belkı bişey oğreniriz diğer arkadaslar haklı sanırım artık bu iş cumaya kaldı gibi ...
-
Var mi bir duyum
-
@Kaymakam58. yok
-
Arayan var mi bakanligi
-
@kaymakam-hanim yok
-
bakanımız şu ana kadar sosyal medyadan bir bildirim yapmadı bu onun ankarada olduğunun göstergesi diye düşünüyorum
-
Koca bakan bizi inceliyor suan dusunebiliyo musunuz ismimize bakip bu ayse bu fatma kimmis diyo
-
@kaymakam-hanim hiç zannetmiyorum. Bence bakan bey ankarada değildir.
-
.................
-
@president06 geçen hafta trabzondaydı demek ki bu haftada geliyor neyse ben tahmin yapmıştım sağlık olsun
-
Bence bu işin çabuk sonuçlanacağı yönünde umitlenmeyelim. Zerre kadar olumlu bir ilerleme yok ya
-
şuan SGK ve Gümrük mülakatlarını aylarca bekleyen arkadaşları çok daha iyi anlıyorum.umarım bu hafta içi açıklanır.
-
Bugün açıklanma ihtimali azaldı bakanımız trabzonda
-
Biraz once arkadaşım aramis calismalar devam ediyor denilmiş tahminen nezamn aciklanir demis tahmin yok denilmis sanirim isimler belirlendi fakat fetocular gbi sinsi seytanlar olabilecegi düşüncesiyle listye girenlerin amaca dayi vs. Akrabalari arastiriliyor olabilir tabi bu benim tahminim