17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Umutsuz olmayın arkadaşlar
-
@president06 bu bilgiyi nerden ögrendiniz ?
-
@Kaydı-Silinmiş alisilanin aksine bir süreç yaşıyoruz.normalde çoktan açıklanması gerekiyordu. O yuzden her geçen gün biraz daha bu sürecin uzayacagindan korkuyorum. Diğer kurumlar da hemen açıklamıyor yani. Sadece icisleri bakanligi değil bekleten
-
..........
-
Kim makam arkadaşım bugün için ümitliyim. Hiç umut yokken pat diye açıklanırsa şaşırmam
-
Arkadaslar sakin olun.gecen sene cuma gunu bitti mulakatlar bu yil gibi ,carsamba gece aciklandi.marjinal bir durum yok.bu hafta sonuclanir Allahin izniyle...
-
Sürec uzun tutulmak istenseydi mülakatlar normal sürecinden daha geç yapılırdı. Açıklanmaması bnce tamamen gündem yoğunluğu.
-
@Kaydı-Silinmiş inşallah kardeş her gece bekliyoruz hep beraber. Hayırlısı elbette en önemli olandır ama tatlı bir heyacan ver hepimizde ve bir an önce açıklansın istiyoruz. Inşallah bu gece açıklanır diyelim öyleyse
-
...........
-
@aliali 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
........... alayina gelsin
kardeş burayı inönü maraton tribün sandın herhalde. sen evinin altındaki tekele in de iki bira falan al. iyi demlenememissin.
-
........
-
@aliali 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
........
dokunmayın küçük enişteye. bugün epey atarlı...
-
Bu ileti silindi! -
yuzde 90 ihtimalli bi duyum suan listeye son sekli veriliyormuş 9 10 gbi aciklancakmis
-
@kaymakam-hanim inşallah ya nerden bu duyum
-
@kaymakam-hanim duyum nerden
-
@Kaymakam58. Bana söylenen (kaynak müsteşarlık) Cuma'ya kadar nihai halini verilip açıklanacak.Yani kuvvetle muhtemel yarın bu iş için uzun bir toplantı olabilir Cuma-Cumartesi akşamı da bu paylaşılabilir.
-
@Kaymakam58. Sözüne guvndgim biri carsamba mubrk gun 9 10 gibi aciklnir dedi
-
Cuma gece daha yüksek ihtimal gibi geliyor bana
-
Hadi bakalim arkadaslar insallah hayirlisidir bugun insallah