17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Liste bellidir tahminen ama güvenlik soruşturması önceden yapılmıştır burda beklenilmesinin tek nedeni var bence oda bürokrasi aşaması ,zaten kaymakam adayları şubesinin gorevide açıklandıktan sonra başlıyor benim tahminim bu gece yada yarın gece açıklanacağı yönünde ,bubkadar hızlı zamanda ve hizlica yapılan bir mulakatin aciklanma zamanının daha fazla uzayacagini sanmiyorum
-
Sorusturma onceden yapiliyor bu sinavda arkadaslar ve bu kaymakam adaylari subesinin gorevi degil
-
Mülakat süreci hızlı olmasa bu kadar ümitli olmazdık sanırım . Bakan beyin programı süreci biraz sekıllendırebılır ornegın gece ankaraya dönerse vs. beklemek için neden olur.
-
Bu süreçte hızlı sekilde mulakat sonuçlarını açıklayan kurum var mi ? Bildiğim kadarıyla yok.
-
Anladım ki çabuk aciklanmiyacak. Aciklansa bile süreç yavaş ilerleyecek. Çünkü geçmiş yıllara tamamen aykırı bir süreci yaşıyoruz.
-
Hayal dünyasından çıkıp gerçeklerin biraz farkında olma zamanı geldi diye düşünüyorum. Kac gecedir uykusuz kalıyoruz. Yine akşam oluyor yine bekliycz bir umut ama gerçeğin farkında olalim
-
.............
-
@president06 eyvallah o zaman bu gece beklentileri düşük tutalım
-
Iyide bakan pazartesi de ankaradaydi bakanlar kurulu toplantısı vardı ve toplantı 19.50de başladı yani ben bu gecikmenin bakanla ilgili olduğunu düşünmüyorum bakanımızın başından aşkın işleri var burda kilit nokta sayın müsteşar müsteşar izinde olabilir yerinde olmayabilir yada mulakat komisyonu tutanagi mustesara henüz sunmamis olabilir
-
Bakan ın hangi gun nerde olacagini hangi siteden ögreniyorsunuz ?
-
@kbbkbb Kardeşim var mi herhangi bir duyumun
-
@cfb_1907 twitter sayfasından paylaşıyor bakanimiz
-
@Kaymakam58. Tesekkurler ama yarin ankarada olacagina dair bilgi goremedim sayfasinda
-
@cfb_1907 Onu bende bilmiyorum ben trabzonda oldugunu biliyorum sadece
-
Mustesar bey Van ilimizdeymis arkadaslar
-
.....................
-
Bu haftayı kapattık o zaman.
-
Bu gece sonuclanir bence
-
@Kymkm105 malesef kardeş hep böyle umutlaniyoruz ama olmuyor. Her gece kabus görüyorum resmen
-
Görüyorum ki bugün açıklanacağını düşünmeyenler eksileleniyor hayali bırakalım