17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaymakam-hanim 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Yapmak ahlaki de konusmak mi ahlaki degil
Benim referans bulduğuma dair bir bilginiz mi var ki böyle bir cümle kuruyorsunuz. Siz üslubunuzu beğeniyorsanız devam edebilirsiniz ne diyeyim.
-
@hadibakalim ben burda referansi savunmuyorum. Yanlış anlasilmasin. Sizin dediginize cevaben bir latife yaptım
-
@hadibakalim bulduysan haram olsun haklar oazaman
-
@kaymakam-hanim 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hadibakalim bulduysan haram olsun haklar oazaman
Benim anlatmak istediğim noktaya geldiniz sonunda. Bende bunu söylüyorum en başından beri ahlaki olmayan haramdır zaten.
-
@kaimmakam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hadibakalim ben burda referansi savunmuyorum. Yanlış anlasilmasin. Sizin dediginize cevaben bir latife yaptım
Anladım zaten ama alıntılayarak cevap verdiğim için direk size yazıyor gibi oldum, pardon.
-
Arkadaşlar lütfen ... Emekler verilmiş, iş bizden çıkmış. Zaman tevekkül zamanıdır. Kırmayın, üzmeyin, ortamı da germeyin nolur.
-
@hadibakalim önemli değil kardeşim. beklemeye devam
-
Bu arada facede olan gruplarda kimisi fake hesap olurdu kimisi normal. Burda ise hepimiz gizli sakliyiz. Aramızdan 100 kisi bu meslegi elde etme şansını yakalayacak. Belki de burda tartıştığımız biriyle eğitim sürecinde filan kanki olacağız
-
@kaimmakam burdaki benle ordaki ben ayni olmyacak 180 derece olmasada en az 90 derce fark olcak soyle dusununce yillar sonra surekli goz onunde olmanin verdigi resmi durus kisiligime yansir mi diye de düşünmüyor degilim hani
-
bekleme süresi uzadıkça,amiyane tabirle geyiğe dönüyor konu.
ve her akşam konu dağıtmaya farklı bir profil çıkıyor gariptirki...
gecenin sonunda ebediyete intikal ediyor o nickler.
hayat işte...
ya da niyet... -
@Schumpeter ne onemi var profillerin yada geyik yapılıyor yapilsin ne olacak ki yani
-
Arkadaslar mustesar van daymis.bugun icin umidim dustu biraz
-
Umutlu olun bugün gelecek o güzel haber
-
@kaymakam-hanim
bu kadar nick dururken siz neden alındınız hanımefendi!! ?
söz ortaya idi,
durum tesbiti diyelim... -
@Kaydı-Silinmiş inşaallah kardeşim
-
@Schumpeter sayin yaratici yikici sutemer alindim acikcasi
-
@Kaydı-Silinmiş Allah duysun sesini kardesim insallah
-
@Schumpeter ben uzerime alinayim diyeceğim de kac gündür burdayim ben. Kaybolmuyorum yani
-
@kaimmakam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Schumpeter ben uzerime alinayim diyeceğim de kac gündür burdayim ben. Kaybolmuyorum yani
sizden söz etmeyeceğimi tahmin edeceğinizi umuyorum,
günlerdir birlikte bekliyoruz burada -
@Schumpeter çok sevindim kardeşim