17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaimmakam knka no problem zenginim ben
-
@kaymakgibi 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hadibakalim knka burasi sosyal medya burda da kasmayin be senin gibi kndini makama mvkiye kaptrip kendini entellektuel olcam diye kasan tipler emkli olunca bunalima giriyolar
Yahu kendimi kastığım yok. Üslubun sosyal olan hiçbir ortama uygun değil.
-
bazı katılımcıların sinirleri çok bozuk olsa gerek...
yetişkin insanlar olarak biliriz ki;latife latif gerek...
şaka gibi demek isterdik...
ancak görüyoruz ki aynıyla vaki...
yakışmıyor. -
Arkadaş troll belli oldu cevap vermenize gerek bile yok arkadaşlar.
-
@kaymakgibi ismini kaymak gibi ama saygınlık -30 a dayandı
-
@kaimmakam o da bir zenginlik...
bırakın övünsün -
El sallayın dostlar arkadaşa. Kimsenin şu an uğraşacak hali yok.
-
@paretowilfredo tamamdir başkan
-
@kaymakgibi 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hadibakalim knka burasi sosyal medya burda da kasmayin be senin gibi kndini makama mvkiye kaptrip kendini entellektuel olcam diye kasan tipler emkli olunca bunalima giriyolar
Unutmadan şu sözü de hatırlatmak isterim; "Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur."
-
Moralimzi bizacak seylerden uzak duralim gormezden gelelim boyle tipleri
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Görüyorum ki heyecanlı ve stresli bekleyiş devam ediyor. Akşam üzeri öğrendiğim bilgi, sonuçların bir iki haftaya açıklanacağı yönünde. Açıkçası bende bu kadar uzayacağını düşünmemiştim. Geçen seneye göre mülakattan dört beş gün sonrası için tahmin etmiştim sonuçların açıklanmasını. He şunu söyleyim, kaynak sağlam mı diyecek olursanız sizi temin edemem hiçbir şeye. Bana yalan söylemeyecek bu konuda şaka yapmayacak biri bakanlık çalışanıyla bu konuyu görüşüp böyle cevap almış. Bugünlerde beklemeyin demiş. İnşallah bakanlık çalışanı yanılmıştır. Daha erken açıklanmasını emin olun en az sizler kadar istiyorum. Hoş olmayan bi haberi burada sizlerle paylaşmamdaki amacım, ben öğrendikten sonra ister istemez siteye daha az girmeye başladım. En azından daha az siteye girer diğer işlerinize yoğunlaşırsınız diye düşündüm tabi yoğunlaşabilirseniz. Sizi temin ederim amacım kimsenin heyecanını tüketmek, piyasa yapmak falan değildir. Bu konuyla ilgili hoş olmayan yorum yapmak isteyen değerli kaymakam aday adayları lütfen bu hataya düşmesinler. Buradaki bilgilerden istifade ettiğim için bildiğim bi konuyu iyi niyetli arkadaşlarıma sunmayı borç bildim. Şimdiden kazananlar için mesleğin hayırlara vesile olması dileğiyle. Aldığımız her sonuç hayırlı olur inşallah. Sonuçların en kısa zamanda açıklanması dileğiyle
-
Arkadaşlar selamlar. Öncelikle mülakat sonucu bekleyen tüm arkadaşlara sabırlar dilerim. Fakat burada kendimizi kandırmayalım. Malesef TORPİLİ sağlam olanlar kazanacak diğerleri üzülecek. En çok hak edenin gireceği bir mülakat olmasını cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Hak etmiyorsam bana da nasip olmasın. Fakat gerçekler acı malesef. Tekrar en çok hak edenlerin girdiği, liyakat ilkelerinin gözetildiği devlete en iyi hizmetleri verecek kişilerin kazanmasını dileyerek hepinize iyi akşamlar diliyorum.
-
Onceki sinavlara gore mulakati one ceken bir kurum sonuclarin aciklanmasini geciktirmez bence
-
@Kymkm105 aynen bence de. Geç açıklanması için hiçbir sebep yok. Guvenlik soruşturmaları vs de yapılmıştır
-
Zaten normal sartlarda bu bikac gun icinde aciklanmasi gerekiyor eski sinavlara gore
-
Guvenlik sorustrmasi onceden yapilan bi sinav zaten
-
İnşallah en kısa zamanda açıklanır ama erken açıklanmasına dair dayanaklarımız hep geçen alımlar ve bu dönemde hiçbir süreç eski dönemlerdeki gibi değil. Velhasıl en geç iki haftaysa ben ona da tamamım.
-
@ekk 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
mlar arkadaşlar. Görüyorum ki heyecanlı ve stresli bekleyiş devam ediyor. Akşam üzeri öğrendiğim bilgi, sonuçların bir iki haftaya açıklanacağı yönünde. Açıkçası bende bu kadar uzayacağını düşünmemiştim. Geçen seneye göre
Öncelikle bunu bizimle samimi bi niyetle paylaştıgın için teşekkür ederim. Ancak tarihler konusunda "1-2 hafta içinde acıklanır" gibi bi söylem bana şunu hatırlattı. Gecen yıl bakanlıktan birisiı 10-15 gün içinde acıklanır demişti bana, 3 gün sonra acıklanmıstı. Tabi illa aynı olcak diye bişey yok, belki senin öğrendiğin kanal birşey bildiği için bunu söyledi belkide. Ama 1-2 hafta nedir abi, 1 hafta mı 2 mi Bana verilen cevaba benzetiyorum öylesine tahmin yapmış sanki. Tabi bu benim şahsi düşüncem.
-
Refansların kapışması uzun sürecek anlaşılan
-
@adayadayı kardeşim inşallah bu sene bu söylemin ertesi günü açıklanır. Söylemin içeriği ile ilgili pek bilgim yok. Zaten bakanlık çalışanını ben doğrudan tanımıyorum bile. Sadece duydum ve sizlerle paylaştım, sonuçta süreci hep birlikte yaşıyoruz. Nasip olursa ileriki günlerde belki de tanışıcaz. Bilgi kıskançlığı sevmediğim şeylerdendir. O yüzden duyduğumu paylaştım sizlerle, yardımcı olmak adına