17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaymakgibi heyecansız olmaz kardeşim ama benim iyi geçti diyebilirim
-
@selemannn nasil gecti bahsetsene hic tokezldgini hissettin mi
-
@kaymakgibi kendimi tanıttım daha sonra iki soru soruldu kentleşmenin sebepleri ve yerel yönetimlerin yapmış olduğu sosyal yardımların ne gibi sakıncaları olur diye daha sonra iş ve aile konusu açıldı daha sonra teşekkür edip yolladilar
-
Standart herkesin aynı geçmiştir ama bana sorulan sorular birazda yoruma dayalı olduğu için benim mulakat 10 dk yi geçti benim girdigim gün 5 6 dk arasında sürüyordu dışarıdaki arkadaşlarda şaşırdı niye bu kadar uzun tuttular diye
-
Arkadaslr kymkm adaylari sb arayan oldu mu bugun herhangi bisey dediler mi acaba
-
Tlfn no neydi acaba
-
Aradm 2 kez ama acan olmadi arkadaslar bugunku umudum kirildi
-
Arkadaslar nerdesiniz bi duyum var da ben mi bilmiyorum kimse yok neden acaba
-
Bugün umut yok, yarın inşAllah
-
Benim 3 4 max 5 dk sürdü nasil gectigini bile anlmadim sonuc ne olcak bekliyorum eger kazanirsam bu sinavda sadece referanslar is goruyor demektir :))
-
Bugün de açıklanmayacak galiba arkadaşlar yok değilmi bi haber?
-
...................
-
@president06 Kardeşim en gerçekçi bilgileri paylaşan biri olarak sonuçların bugün aciklanabilcegini dusunuyomusun
-
Şurada yazılı döneminde, belge hazırlama döneminde ne güzel bir muhabbet vardı. Saygı çerçevesinde paylaşımlarda bulunurduk, kimsenin birbirini eksilemesine gerek kalmazdı. Bazıları çok konuşayım derken boş konuşuyor. Kimseye ders verecek değilim haddime değil. Amma tadımızı, masum heyecanımızı kaçırmayın lütfen. Ha bir de, ne türlü referansı ya da her nesi olursa olsun, Rabbim şu makamı Allah katında hak etmeyenlere vermesin. Bireysel olarak yazmadım, kimseye cevap değildir, son birkaç günün birikmişliğidir.
-
.....................
-
@president06 öyleyse bizim site yöneticisini bulmamız lazım
-
Bu akşam içime kötü bi his çöktü de hayırlısı bakalım
-
Alınacak aday sayısının fazla olması mülakat sonuçları geciktirir mi sizce? Her geceyi böyle bekleyiş içinde geçirmek harbiden yorucu. İçimden bir ses bu gece öğreneceğimizi söylüyor, sonra başka bir ses de diyor ki belki haftaya bile sarkar bu iş.
-
Bu gece bu is noktalanacak gibi bir his var içimde
-
Fırtına öncesi sessizlik olabilir ... 22:00 den sonra gelirse hiç şaşırmam hissiyatlar bu yönde .