17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Asımın-nesli dur kardeşim umut verme , karıştırma haftasonu falan
-
@Asımın-nesli bi dur bari haftasonu stressiz geçsin
-
......................
-
@adayadayı valla kardeşim bildiğim kadarıyla 2009 da pazar günü 11 de açıklamışlar ama bunu kıstas olarak almayalım tabiki
-
Birisi bakan beyin hafta sonuda ankara disi programi oldugunu yazmsti burda
-
...............
-
Gündüz açıklanmıyor genelde galiba. Böyle "ikinci öğretim" takilalim. Bu da iyi. En azından gündüz aciklanmaz giyip pek merak olmuyor bende
-
Pazartesi kesin Ankara'da Bakan Bey
-
Pazartesi 20.00 da görüşmek üzere kardeşlerim
-
twitterda bakan beyın son iki pazartesı gununu inceledım ankarada bakanlıkta bulunmuş. Bu iş pazartesiye kaldı arkadaşlar çok çok b.üyük ihtimal pazartesi gecesi bu iş tamam olabilir .
-
Haftasonu da açıklanmazsa p.tesi bekletinin zirve olduğu bir gün olacak o zaman.
-
@Asımın-nesli pazartesi de aciklanmazsa o da artık kızgınlığın bikkinligin zirve olduğu bir gün olur. Ben bugünden çok umutluydum.
-
Sali ya da carsamba aksami.
-
Allah aşkına arkadaşlar kesin gün vererek konuşmayalım. Duyumu olan da yazmasin.Bizzat ben olabilir şeklinde duydum bugün bakın yine açıklanmadı. Biz böyle burda kendimizi avutuyorux ben bunu anladım. Kimsenin de umrunda filan değiliz
Hakikaten bu surecte erken aciklanmasini beklemek abesle istigalmis. Her geçen gün bunu tekrar anlıyorum nokta -
@kaimmakam bu gece aciklanacak diye yalan soylememi mi isterdin ? Sen gibi bende bekliyorum , niyetim kimseyi yaniltmak degil . Sadece olacagi gunu soyluyorum.
-
@ese0603 kardesjm ben senin icin demedim onu. Genel olarak söyledim
-
Haftasonu zor bi ihtimal bakan sehirdisinda mustesar evinde bırakın yatsnlar bir gun bence hafta ici gelecek hatta uzama ihtimali bile var bir kac hafta daha beklersek sasirmam onun icin umutlarimizi minimum tutalim arkdaslar açıklanırsa ne alaa
-
@kayyimmi yok yok pazartesi açıklanır.
-
Burda birisi geçen pazartesi herkes açıklanacağını beklerken "18 mart 2017 22.00 kesin bilgi.."diye bir mesaj attı ilk önce inanmadım hatta cumartesi aciklanmaz dedim hiç inandırıcı gelmemişti ve bu arkadaş daha sonra hiçbir mesaj atmadı cevap vermedi şimdi diyorum ki acabami?
-
@Kaymakam58. gercekten o arkadas kimdi