17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaydı-Silinmiş listeyi yayınlayacak birim PGM , şekil verecek olanlar ise bakan bey ve mustesar bey . su an ikisi de il dışında temaslarda bulunuyolar . onlar gelmeden , tam olarak düzenleme yapılmadan bu iş sonuclanmaz . benım kanaatım bu ısın haftaya salı ya da carsamba sonuclanacagı yonunde . ama bende heyecanla bekledıgım ıcın yanılmayı umuyorum fakat gerceklerı de gozardı etmemek gerek . subedekı arkadaslar aramasınlar dıye umutvar konusmus olabılırler zaten haftasonu da gırdı araya bu kadar yogunluk arasında haftaya sarkacagını dusunuyorum hepımız ıcın hayırlısı
-
Şunun şurasında pazartesiye ne kaldı:)
-
dua edelım su an ıcın elımızden gelen tek sey bu , Allah nasıp etmısse zaten 105.dönem kursunda cok sohbet edecek zamanımız olacak insallah
-
Şuna eminim ki
Bugun gece yarisina kadar aciklanmazsa daha cok bekleyeceğiz çünkü yoğun bir referandum sureci var arti gecen yillar gibi degil malum kripto teroristler var devlet didik didik ailenin disinda sulaleni bile arastiriyor hatta universite ev arkdaslarimin bile arastildigini biliyorum -
bu akşamda beklemeyeceğim,
film yada maç izleyeceğim...
belki açıklanır. -
@Schumpeter ben de bu akşam da aciklanmazsa gerçekten bir yemin edip sürekli bakmamaya caliscam. Tabiiki basarabilirsem
-
Bu gece yok. Pazartesi yi bekleyelim
-
@Kaydı-Silinmiş daha dur kardeşim zaten genelde 20.00 den sonra aciklanmis
-
Bu iş haftaya kaldı sanırım.Allah yar ve yardımcımız olsun diyelim.
-
@kaimmakam arada buraya bakıyorum
belki bakmazsak açıklanır -
@Schumpeter oyle değişik şeyler benim de aklıma geliyor
-
Beraber totem mi yapsak ki ?
-
Payitaht abdülhamit kesinlikle tavsiye ederim arkadaslar dirilisten sonra 2.izledigim dizi trt buyuk isler yapiyor heycaninizi diziyle dindirebilirsiniz
-
Ben pes e devam. 2052 deyim
-
@cfb_1907 maşallah
-
@Kaydı-Silinmiş taa ilk yazili sonuclari beklerken baslamstm. Can sıkntısına napiyim
-
Bende fırsattan istifade Dirilişe başladım kaç zamandır aklımdaydı yeni nasip oldu. Sağolsunlar bi müddet daha açıklanmazsa güncele erişmek hedefim :dagger:
-
Saat 12 ye yaklaştıkça umutlar bir yandan artarken bir yandan da tükeniyor. nasıl bir bekleme imtihanindan geçiyoruz ya.
-
...................
-
Payitaht bu bolumuylede mükemmeldi inşallah sonucu yayinlayacak arkadasda ben gibi payitahti abdülhamidi izliyordurda simdi yayinlar listeleri