17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
kaydı silinmiş bu kaçıncı girişindi mülakata ? sanki nickini daha önceden hatırlıyorum
-
@Banderas11 hocam eğer dun gece "onayladiysa" yayimlanmasi icin neden bu geceyi beklesin ? Yani sabahta yayimlattirabilirdi onayladiysa veya onayladigi andada yayimlattirabilirdi. Belli olmaz genede
-
Değerli arkadaşlar;
Öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.
Tercihini yap sayfasını yaklaşık 1 senedir kpss A grubu hazırlanma sürecimde facebook üzerinden takip ediyodum.
Bu forumda da bikaç aydır yazılanları okuyorum.
Biraz önce üye oldum öncelikle bu sayfanın kurucularına teşekkür ederim. Gayet güzel bi forum burası.
Diğer yandan bende sizler gibi Kaymakam Adaylığı mülakatının sonucunu bekleyenlerdenim. Allah cümlemizin hakkında hayırlı olanı bizlere nasip etsin inşallah. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Diğer bi hususda şu ki arkadaşlar bu foruma yazan bazı arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle yalan söylüyolar. Çoğunun da amacı buradaki potansiyel kaymakam adayları ile dalga geçip eğlenmek. Bu konuda gerçekten gelen duyumlara ihtiyatlı yaklaşmak gerek. Burada arkadaşlar bikaç duyumla hemen ümit sahibi olup geceyi bekleyebiliyor. Tabi sizi çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz böyle bi haberle beklemek istiyoruz burada. Arkadaşlar kendinizi bu kadar sıkmayın herşey olacağına varacak. Her nasip de vaktine esir kalacaktır. -
@sbf12345 bu 3 kardeşim
-
içişlerinin bi gece takıntısı var 1 haftadır gece ayaktayım gündüzde uyuyorum dünyayı ters çevirdim
-
@Kaydı-Silinmiş tamam benimde 3 vedatmirolünannesinin jenerasyonu :))
-
@cfb_1907 Üstat söyle düşün isimler üzerinde anlaşıldıktan sonra teknik boyutu kalır yayınlanacak belgenin formatı biçimsel sartları gibi o da bakanlık bilgi işlem kaymakam adayları subesinin işi bugun mesai saatlerinde halledilir yayımlancak aksam saatti de talimatla bildirilir.
-
@Banderas11 yine de mesai saatleri sonrasında açıklanır diye ümit ediyorum
-
Tabi bende onu diyorum prosedür mesai saatlerinde hallolur acıklanması geceye bırakılır. Bu gece O gece mi göreceğiz.
-
@sbf12345 hayırlısı inşAllah. Bu son olur umarım
-
@Banderas11 bu gece o gece olsun
-
@Kaydı-Silinmiş inşallah olsada olmasada bu benim son olur büyük olasılıkla gına geldi artık
-
@sbf12345 pes etmek yok hocam
-
Değerli arkadaşlar;
Öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.
Tercihini yap sayfasını yaklaşık 1 senedir kpss A grubu hazırlanma sürecimde facebook üzerinden takip ediyodum.
Bu forumda da bikaç aydır yazılanları okuyorum.
Biraz önce üye oldum öncelikle bu sayfanın kurucularına teşekkür ederim. Gayet güzel bi forum burası.
Diğer yandan bende sizler gibi Kaymakam Adaylığı mülakatının sonucunu bekleyenlerdenim. Allah cümlemizin hakkında hayırlı olanı bizlere nasip etsin inşallah. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Diğer bi hususda şu ki arkadaşlar bu foruma yazan bazı arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle yalan söylüyolar. Çoğunun da amacı buradaki potansiyel kaymakam adayları ile dalga geçip eğlenmek. Bu konuda gerçekten gelen duyumlara ihtiyatlı yaklaşmak gerek. Burada arkadaşlar bikaç duyumla hemen ümit sahibi olup geceyi bekleyebiliyor. Tabi sizi çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz böyle bi haberle beklemek istiyoruz burada. Arkadaşlar kendinizi bu kadar sıkmayın herşey olacağına varacak. Her nasip de vaktine esir kalacaktır. -
@Banderas11 ben de senin gibi dusunuyorum. Aksam konustugum kisinin tavirlari bana boyle dusundurdu krdsm
-
@sbkyhrn her şeyin hayırlısı hocam
-
Gerçek bir duyum olsa keşke
-
@hakimim_25 üstat soyle diyim çok emin kaynaklara sahip insanlar bile bu sürecle ilgili bilgi alamadı tabi illaki bilgi sahibi olan vardır ama su an 400 kişinin tamamı bu forumda değil.
-
Pazartesi veya sonraki gunler aciklanacaktir . Oncesi mumkun degil
-
@ese0603 sebep ?