17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
" bu iş biraz daha sürer kardeşim " bana gelen mesaj .Kaynakta müsteşarlık
-
@kbbkbb iyide liste hazir demişlerdi sana hazır olan listenin imzalanması bu kadar mi zor o zaman bizim is pazartesiye kaldi
-
@Kaymakam58. Pazartesi'ye kalsa iyi
-
Bu iş referandum sonrasına kalır gibi bir his var içimde
-
Arkadaşlar az önce bakanlığı aradım. Komisyondan Önümüze gelen herhangi bir bilgi belge olmadığını söylediler.Ancak ses tonu bana bu gece için umut verdi.
-
@kaim-makam kardesim harikasın bu umut bizi ne hallere getirdi artık sana güveniyorum :))
-
@kaim-makam ses tonundan bu gece icin nasil umutlanabildin dostum
-
@kbbkbb 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
" bu iş biraz daha sürer kardeşim " bana gelen mesaj .Kaynakta müsteşarlık
Adam haklı , eksilemeyin . Haftaya sali ya da carsambaya kaldı
-
Mesai kacta bitiyor ankarada
-
Siteyi takip edin su anlik bir bilgimiz yok dedi
-
Cok sakin guzel konustu bakarsiniz haftasonu cagirirlar aciklicaz diyebilirler dedi
-
Ah be ah. Bu nasıl bir umut dunyasidir. Kaç gündür ne hale geldik ya. Allahım rabbim duy sesimizi. Dindir artık merağımızı, hayırlısıyla neticelendir beklentimizi ne olur rabbim
-
@kaimmakam mesai kacta bitiyor ankarada acaba
-
@ese0603 kardeşim daha önce 2 defa aradım. Her seferinde hoş olmayan ses tonuyla cevap verirdi ve akabinde sonuç aciklanmadi. Bu sefer daha samimi yaklaşımı oldu aynı şahsın.
-
@Kymkm105 bu kilit cümleyi gercekten söylediyse bugun bu iş biter.
-
@Banderas11 gercekten boyle soyledi kardesim benim telimi ilk defa actilar zaten
-
Hatta hic mi bilginiz yok dedim bizim bilgimiz oldugundan en fazla yarim saat sonrasizin de haberiniz olur dedi
-
@Kymkm105 çok şifreli konuşmuş ya sanki var bir şeyler belli
-
Ya bu gece aciklancak ya da bizim aramalarimizdan 2 gun kurtulcagi icin cok mutlu olabilir keyifli nazik konustu benle beyfendi
-
@kaim-makam ses tonundan anlayabildiysen bi Oscar ı hakkediyorsun