17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
hiç bir hissim ve tahmin hevesim yok bugün
boş çuval gibi bir ruh hali
hayırlısı neyse odur olacak olan daima. -
Beyler bakanımız Hakkaride
-
Beklemenin anlami yok haftaya sali ya da carsambaya kaldi
-
@paretowilfredo üstat bir duyum bilgi çalışması yapabılır mısın? Sınavı aylar önce öğrenebildin burda da kaynaklarını biraz yoklarsan müteşekkir oluruz.
-
@Diriliş o zaman pazartesi gecesi ihtimali yükseldi hayırlısı olsun.
-
@Banderas11 bence de bu iş haftaya kaldı artık nasip
-
@paretowilfredo hocam bilgi kaynaklariniza bi sorsaniz uzayacaksa beklmeyelim boyle cidden sinav mulkattan mulakatta beklemekten kolaymis
-
Bakanın her Ankaradan ayrılışı böyle erteletecekse hiç açıklanmaz...inşallah bu gün son bulur bekleyişimiz ...
-
Bence bugün aciklanacak
-
Refatandum sonrası açıklanacak diyorum kimse inanmıyor boşuna bekliyoruz
-
@maer cok acimasizsin sende , beklemeyiz o kadar
-
Dikkat ettiyseniz gunler cabuk geciyo haftaya sali carsamba goz acip kapayincaya kadar gelir
-
Geç olsunda güç olmasın
-
@kbbkbb Kardeşim var mi bir haber
-
Refandumdan önce açıklanırsa 300 kişinin hayır verme ihtimali var
-
@maer birsürü ihrac oldu bu ihraclar 1milyon kisiyi etkiledi oy olarak baksalar ihraclarida sona birakirlardi
-
Bin yılı aşkın tarihi,geleneği olan bu devleti böyle küçük oy hesaplarına alet etmeyin lütfen.
-
@maer beni elesinler yine evet verecegim kendi menfaatlerinden cok ulkesinn menfaatlarini dusunen daha benm gibi dusunen cok kimse vardr bence cok yersiz bi bakis acisi bu
-
@ahmt hocam benimki sadece bi görüş politik bi açıklama değil... Sonuçta siyaset stratejidir
-
Benim aldığım duyum şu ki çalşmalar sürüyor öyle referandum sonrasına kalacak gibi bi duyum yok