17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Yarın sınavdan tam 3 ay geçmiş olacak. Aslında tam günü zamanı olur ya !
-
@kbbkbb Kardeşim liste imzada dedinya kimin imzaları gerekiyo yani şu an kim veya kimler bekleniyo
-
@thomas Kardeşim tanıyorum, iletişimdeyiz ve en az bizim kadar habersiz bekliyor o da, forumdan takip ediyor gelişmeleri.
-
@Kaymakam58. Bana söylenen bakanın imzası bekleniyor.Birinden haber bekliyorum.Bana liste netleşmedi ptesi açıklanmaz Cuma'ya kadar inşallah diyen kişiyle yarın irtibata geçmeye çalışacam inşallah
-
@Unutan Allah aşkına bana hiç inandırıcı gelmedi sadece forumdan takip etmesi olayı. Belki de garanti gördüğü için takip ediyordur
-
@kbbkbb o zaman müsteşarlık bir durum yok bakanımız bugün ankarada imzalarsa gece açıklanır bence
-
@kbbkbb yarın sor , haftaya kaldı cevabını vericek sana
-
Bende sizin gibi heyecanla bekliyorum ama sahsi gorusum bu is sali ya da carsambaya kaldi gibi
-
@thomas Kardeşim garanti görüp de burayı takip etmesi mantık dışı olur, hele ki trolleyenler oldukça. İyi akşamlar.
-
@Unutan Olayı sadece forumdan takip etmesi mantık dışı değil demi? İyi akşamlar...
-
..............
-
@president06 müstesar beyde ankaradami peki yarin ?
-
@cfb_1907 O'nu bilemiyorum kardeşim
-
@adayadayı ip olarak engelenirse daha etkili olabilir.
-
@kbbkbb Kardeşim günaydın bugün dediğin kişiden bir haber alabilirsen mutlaka bize de haber ver şu anda senin dediklerine dahada guveniyorum
-
Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun dua ile hayırlı cumalar
-
Hayırlı Cumalar.
-
günaydın arkadaşlarım,
cumamız mübarek olsun. -
Hayırlı cumalar dostlar.
Bakalım bugun ilk kim bugun acıklanacağını hissediyorum diyecek ben pazartesi gecesi diyorum umarım yanılırım. -
Hayirli cumalar
Bugunde aciklanmazsa bir hayli uzayacaga benziyor 4 kisilik ab uzmnligi bile bir hafta 10 gun sonra aciklanmis bizimkisi 1ayi bulursa sasirmam gidisat onu gösteriyor