17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@pijayyım 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc tık tık
birader bak benim atama durumum buranın açıklanmasına bağlı,dalga geçiyorsan ahım olsun sana
-
-
edit edit
-
Bu ileti silindi! -
@kpsskurdu heh yeni hesapla geldi deneyip göreceğiz hukukun nereye gittiğini selametle
-
Bu ileti silindi! -
@Banderas11 bosver kardesim boyle tuhaf tiplerle ugrasma bozma keyfini
-
Arkadaşlar benden size tavsiye biraz burdan uzaklasin. Bir saat bile olsa insan kendine geliyor. Açın bir türkü dinleyin alın kahvenizi yudumlayin. An itibariyle keyfim yerine geldi. Yazımı kısa cevirdin - neşet ertaş. Goctum bu diyardan resmen.
-
@Banderas11 Konuştukça türeyen mantar bunlar. Mübarekler pek de azimliler. Allah ıslah edesiceler...
-
@paretowilfredo , @Antimülakat Değerli forum yöneticileri, forumun bi özelliğide cok hızlı ve kolay bir şekilde oluyor sanırım. Forumun huzurunu bozduğu için yasaklanan kişiler tekrar başka bi şekilde üye olup yine aynı hallerine devam edip insanların sinirlerini bozuyorlar diye düşünüyorum. Tabiri caizse "anasının avutamadığı babasının büyütemediği " başımızda bitiyor. Acaba foruma üye olmanın zorlaştırılması mı gerekiyor, yani en azından üşenir, uğraşmaz her önüne gelen üye olmak için. Buna yönelik bi öneride bulunamıyorum malesef çünkü bu konulara pek vakıf değili. Ancak bu konuyu bir düşünürseniz forumun hem güvenilirliği hemde kalitesi açısından faydalı olacağı kanaatindeyim. Zaten var olan kalitesinden ve buraya harcadığınız emeklerden dolayı teşekkür ederiz.
-
@adayadayı benim tavsiyem; cep telefonu onayı ile üyelik olursa bu trollerin önüne geçilebilir ve kalite artar.
-
@adayadayı hocam kolay üyelik kolay engelleme gibi bir sistem kullanıyoruz istenmeyen iletiyi kaldırmaya çalışıyoruz çabucak ama tabi işe yaramaz ve bilgi amaçlı gelenler rahatsız olursa mecburen başka çözüm arayacağız. Bir de anlamadığım kaymakamlık başlığına bu troller daha çok bela oldu.
-
Arkadaşlar bir Valimizin kızı da bu sınavı kazanmış diye duymuştum onda bilgiler sağlamdır. Babası vali, müsteşarla beyle de bakan beyle de doğrudan görüşüp bilgi alıyordur. Tanıyan eden yok mu acaba?
-
Bu sınav refandumdan önce açıklanmayacak bence demedi demeyin
-
Tebrikler Beşiktaş. Mikrofonlarımız tekrar Ankara'da..
-
@cfb_1907 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Tebrikler Beşiktaş. Mikrofonlarımız tekrar Ankara'da..
Müsteşar bey Diyarbakır'da o gelmeden listeyi yayınlama durumları var mı acaba?
-
@kbbkbb Kardeşim var mi bir duyum bugün aciklanma ihtimali?
-
@thomas duyumum filan yok, şahsi fikrim bu durum cok zor. Bence birlikte karar verilir. Ama bellide olmaz...
-
Ben bugünden umudumu kestim
-
@Kaymakam58. Vallahi daha utanıyorum aramaya Bugün naptım nettim tek bi ipucu alamadım bugün bi gelişme olmasa yarın hayırlı cumalar deme bahanesiyle yine şansımı deneyecem inşallah