17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Schumpeter haksiz miyim kardesim oyle dememis miydi
-
@Kymkm105 hepimiz biliyoruz kardeşim,
boş verin sallamamak tabirini kullanan bir hanım!!! karşınızdaki,
onun anlayacağı dilden söyleyeyim;
çok da şeetmemek lazım -
@cfb_1907 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Gercek adaylar, bu forumda trolleri nasil engelliyoruz bilen var mi acaba ? Bide engelleyince yazdigi sacmaliklari goremiyoruz de mi ? Yardmci olabilecek varmi
Yokmudur bilen ??
-
@cfb_1907 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Gercek adaylar, bu forumda trolleri nasil engelliyoruz bilen var mi acaba ? Bide engelleyince yazdigi sacmaliklari goremiyoruz de mi ? Yardmci olabilecek varmi
evet bunu öğrenebilirsek gerçekten iyi olacak, kardeşim.
-
@Schumpeter dün birisi engelleyin gitsin demisti onuda goremedim kardesim
-
Hiç kimsenin, başkasının emeği ile dalga geçme hakkı yoktur. İyi forumlar güzel dostlar.
-
@paretowilfredo
teşekkürler,
bu kişileri engellemek için bireysel olarak yapabileceğimiz bir şey yok mudur?
sonuçta sıkıntılı bir süreçteyiz yol arkadaşlığı ettiğimiz kişileri seçebilmek isteriz.
laf'ı güzaflarla vakit kaybetmemek adına en azından... -
......................
-
@cfb_1907 en güzeli görmezden gelmek, cevap vermemek. Çünkü her cevapta yazmaya daha çok şevkleniyorlar.
-
@president06
teşekkür ederim,
onu kullanıyorum zaten
hiç görmek istemediklerim için bir önlem sormuştum -
@Schumpeter Malesef dostum bizim engellememiz asli çözüm. Çok çizmeyi aşan olursa muhakkak bildirin bize gereğini yapalım.
Burası diğer mecralar gibi çöplüğe dönüşmeyecek inşallah. Hep birlikte sağlayacağız bunu.
-
@osaduman
görmeyeyim dedikçe,görünmek için elinden geleni yapıyorsa,
ortaya yazılmış bir iletiye nick alıntılayarak yanıt veriyorsa,mecburen görüyoruz işte...
yeterince yorgun ve gerginken hiç çekilmiyor bazı şeyler,takdir edersiniz sizde. -
@Schumpeter haklısın kardeşim fakat her şeyin başı sabır.
-
@paretowilfredo cok tesekkur ederim hocam. Sitenin kalitesi tekrar ortaya cikti. Sagolun..
-
@osaduman kardesim onlarla zaten direk muhattap olmamda okudukca sinirini bozuyor insanin
-
@osaduman
kardeşim sabretmeye devam ediyoruz inşaallah... -
@cfb_1907
aynen kardeşim, -
@cfb_1907 katiliyorum size kardesim site ve yoneticiler kaliteli arada trol cikiyo onlara da sabretcz
-
Referansım olmadığı için heyecanım da yok.Kazanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı görevler diliyorum.Allah utandırmasın.
-
Icimde bir his 12de açıklanacak diyo