17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar en geç yarın açıklanacak sabırlı olalım bu gece de açıklanabilir ancak sürpriz olur 4 gündür bekliyoruz ha bugün ha bugün diye 1 gun daha beklerim acikcasi
-
Hic acmadilar bugun bikac kez aramama ragmen iyice yoruldum vallahi
-
@Kymkm105 ben yarim saat once tekrar aradim santral bağladı acana kadar kapatmadim actilar sitemli bir ses tonuyla ne bilgimiz ne tahminimiz yok dediler acikcasi bence bugun aciklanmyacak ( nezmn boyle emin konssam tersi cikar )
-
her gun böyle şeyler söylüyoruz ama açıklanmıyor. Hiç de fazla ümitli olmak istemiyorum. Sonra uykum kaçıyor. Gerçekten tam anlamıyla tevekkul edemiyoruz bence hicbirimiz. Elimizden geleni yaptık. Hayirlisini dileyip beklemeyi bilmiyoruz hicbirimiz. Hayatı acelelere sigdirdik.hemen olsun bitsin istiyoruz.
-
Isin kotu yani baska biseye de odaklanmak zor oluyo boyle beklerken
-
Kardesim dediklerine katılıyorum haklısın ama bir biz beklemiyoruz ki aileyi gectim halamız,dayımız,teyzemiz,dedemiz,kız arkadasın ,esin ,dostların hepsi beklıyor. Hergün sadece biri arasa insan ister istemez tekrar meraklanıyor.
-
Ben biraktim artik bakmicam. Yoruldm vallahi umudum da yok zaten. Kismet...
-
@Banderas11
işte kendimizden çok mücbir sebeplerle bakıyoruz bekliyoruz,kaimmakam kardeşimin dediği gibi hepimiz elimizden geleni yaptık,gayret kuldan medet Allah'tan...ese0603 kardeşim size de katılıyorum,hiç bir şey yapamıyorum,maaile hata cümleten bekliyoruz...
Kymkm105 bende bakmamaya çalışıyorum, ancak benim yerime herkes bakıyor zaten (ev halkı) -
@Schumpeter husrana ugramazlar umarim aileleriniz baya heycanli anlasilan
-
aile olmak bunu gerektirir,bizde...
komik de değildir bu...
koşullar ve sonuç ne olursa olsun tüm süreci birlikte yaşadığım ve hayatımı paylaştığım ailemin heyecanı olağan,
gerçek ailelerde durum budur.
ki yukarıda başka arkadaşlarımda aynı şeye deyinmiş. -
@Schumpeter aileleriniz derken diger arkadaslarida isaret ettim zaten ... ama gercekten cok abartiyoruz bazen 657 ye tabi bir meslek memuru olacagiz bu surecte bir cok kisiyle gorustum meclis cumhurbaskanligi cesitli bakanliklar vs. Girdim ciktim gordum ki o tv den gördüğümüz yerler kisiler aslinda hic hayalimdeki gibi degildi gercekten bir evcilik dunyasinda yasadgimizin farkina vardim resmen inanirmisiniz tv de siyasileri dinlerken artik guluyorum...yani cok sallamamk lazim
-
@kaymakam-hanim daha dun kimseyle gorusemedim diyodunuz bugun cumhurbaskanligi cesitli bakanliklar diyosunuz hayirdir..
-
@Kymkm105 gorusmedim demedim onu nerden cikardin
-
@kaymakam-hanim kimseye ulasamdm demediniz mi
-
sallamamak???
bu nadide sözcük seçimi için bir hanımı ancak kutlayabilirim ben.
madem bunca girmiş çıkmışlığınız var bunca ediniminiz olmuş neden girdiniz mülakata?
bu sallanmayacak!! gayr'ı-ciddi oluşumda yer almak için amiyane tabirle neden tırmaladınız?
neden gerçekten hak eden bir başkasının hakkına girmiş oldunuz??? -
Inanin su dönemde kimse guvenip refrns olmadi zorla akp ilce baskani tanidikti o vekili aradi o refers oldu yoksa ortda kalmstik ama milltvkilinin yapacagi bi iste degil pek umudum yok acikcasi bunu dun siz yazmadiniz mi
-
@Kymkm105 dogru duzgun kimselere ulsamdim ornegin bir cbye ulasamadim bir bakana ulasamadim
-
Gercek adaylar, bu forumda trolleri nasil engelliyoruz bilen var mi acaba ? Bide engelleyince yazdigi sacmaliklari goremiyoruz de mi ? Yardmci olabilecek varmi
-
@kaymakam-hanim bu zamanda sayin cumhurbaskanina kac kisi ulasabilirki zaten
-
@Kymkm105
referans muhabbetini hatırlıyoruz hepimiz...
neyse boş verin kardeşim...