17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Ben ilk kez aradm ama hic acmadilar bugun
-
Açmadılarsa bugün açıklanır
-
Bence de o yuzdn acmadilar
-
@kbbkbb kardeşim sana güvenim sonsuz duyumun nerden acaba saglammi
-
Bu ileti silindi! -
@Kymkm105 aciklnir ins.
-
@ertyiooputtyu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
beyler duyum isteyen varmi bende 5 kg duyum var saglam duyum
Cok ozur diliyorum herkesten ama ŞU PİSLİĞİ engeller misin @paretowilfredo
-
@ese0603 hakaret etmeseniz de engelleriz hocam, nitekim engelledik. Bu şekilde abartanların gerçekten aramızda olmasını istemiyoruz, merak etmeyin.
-
@ertyiooputtyu Allah ıslah etsin!
-
Arkadaşlar bakanımız sincanda bence imzalanmistir liste akşam açıklanır gibime geliyor
-
@Antimülakat ama 2 gundur burda demedigini birakmadi kimsenin dalga gecmeye hakki yok saygisizlik olursa karsiligini bulur.
-
Bende aradim santralde acmadi personel daireyi tusladim orasida acmadi butun bakanlik personeli afk durumda heyecanlandim gercekten
-
Bir haftadır yazılanları çizilenleri okuyorum da hayretle takip etmekteyim. Neyse sayın kaymakam aday adayları, geçen cuma mülakatlar bitmeden gelecek hafta cuma günü açıklanacak duyumunu aldım ben de. Yani bugün açıklanmasa da yarın açıklanacaktır. Ama beklemede kalalım bugün de gelebilir sonuçlar hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@mometixaq kıymetli kardeşim hayretle okurken yazıverseydin keşke böyle böyle bi duyum aldım diye
-
-
-
Mustesar bey diyarbakirda , bugun beklemeyelim desem kizar misiniz
-
@adayadayı hayretle takip ettiğim şeyler yakışıksız konuşmalardı. Ayrıca yazsaydım tüm heyecanı kaçardı o zaman
-
Evet ya müstesar diyarbakırdayms. Bugunde zora girdi ama belli olmaz en azindan bakan bey ankarada
-
Gece ankaraya dönerse olabılır ama düşük ihtimaller nedense pazartesi gecesine kaldık gibi hissediyorum.