17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaymakam-hanim 20-22 aralık dernek denetçi yrd 15 subatta açıklanmış
-
@kaimmakam ooohooo biz bu gidisle 1ay bekleriz guy vym ilani acikladi bugun bakan oturup ona calisalim bari
-
@kaymakam-hanim 16-20 ocak avukatlık 14 subatta açıklanmış
-
..............
-
Günlerdir başlığı takip ediyorum burada yazılanlardan kaymakam olamazsa üzüleceğim, çok nadirde olsa kaymakam olurlarsa o ilçenin vay haline diyeceğim yorumlara denk geliyorum. kardeşlerim siz gönlünüzü temiz tutun nasibiniz de ne varsa o gelir sizi bulur. arada ortalığı kızıştırmaya çalışan ne konuştuğunu bilmeyenler olabiliyor. Allah herkese hak ettiğini nasip eder inşallah. geç olur, güç olur bir şekilde olur Allah sabır versin belirsizliği beklemek çok zor.
-
Bugün sayın bakanımız ile mustesarimiz Ankarada olursa artık bu is bugün akşam belli olur dusuncesindeyim
-
@Kaymakam58. İnşaallah
-
arkadaşlar geçmiş mülakat sonuç açıklanma tarihlerini sizlerle paylaşmak istiyorum 2015 4 temmuz bitiş 9 temmuz 00.00 açıklanış, 2014 19 aralık bitiş 22 aralık 22.00 açıklanış, 2013 14 nisan bitiş 26 nisan 20.00 açıklanış, 2012 9 mart bitiş 26 mart 21.30 açıklanış, 2011 25 şubat bitiş 4 mart 20.30 açıklanış, 2010 24 eylül bitiş 7 ekim 00.30 açıklanış, 2009 21 kasım bitiş 6 aralık 23.15 bitiş.
-
.............
-
@president06 bakan bey bugun ankarada demıstın sanırım dun kardesim? Benımde gönlümden bugun gecıyo Ya Nasip...
-
arkadaşlar emin ve kesin olmamakla beraber bende bu gün açıklanabilir diye duyum aldım.duyumlar ve duyumcular artarak artıyor
-
@kbbkbb 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Kaymakam58. Bana söylenen (kaynak müsteşarlık) Cuma'ya kadar nihai halini verilip açıklanacak.Yani kuvvetle muhtemel yarın bu iş için uzun bir toplantı olabilir Cuma-Cumartesi akşamı da bu paylaşılabilir.
Bugün, yarın diye diye cumaya doğru gidiyoruz. Bugunden umudum yok. kbbkbb nin dediği gibi olacak galiba
-
bir bekleyiş gününe daha başlıyoruz
bugün her şey gönlümüzce olsun,
günaydın mülakat kardeşlerim... -
@kamikaze
hadi inş. sizin kaynağın dediği çıksın.
ama lütfen çıksın artık yaa -
Bugun kalpler kırılmasın uzuntuler artıp,mutluluklar azalmasın. Dualarımızda yer alalım , Allah kazananları utandırmasın kaybedenlerede sabır versin inşallah , amin.
-
Bu ileti silindi! -
@Banderas11
amin kardeşim,
çok yerinde bir dua.
Allah razı olsun -
Kardeşler herkesin özgürce dilediğini yazabileceği bir platform oluşturduk. Özgürlük sınırını da başkalarının özgürlük sınırı ve başlıkla alakalı olması olarak belirledik. Trol olan arkadaşların farkındayız, sanmasınlar ki bu durumu da hoş karşılıyoruz, gerçekten kimseyi engellemek istemiyoruz ama bu arkadaşların yaptıkları diğer kişileri çok fazla rahatsız ediyorsa, engellemek dışında yapacağımız bir şey kalmıyor. Lütfen bunu dikkate alarak hareket edelim.
-
Arkadaslar aranizda acikogretim mezunu olup mulakati iyi gecen var mi?
-
.... ......