2017 Kaymakamlık Sınavı
-
beni genişletti işin özeti bu. Tabi bu başlık altında daha faydalı bilgiler paylaşılmasında fayda var. TCMB'nin faiz kararını sormayacaklar sınavda
-
Tokat'ta ifadesi alınan 15 Kaymakam sınavdan önce soruların cevaplarını aldıklarını itiraf etmiş..Durum bu kadar ciddi..Bu ihraç sayıları daha çok çok artar gibi..
-
@marshall Hocam bunlar itirafçı ama anlamadığım ihraç edilenler mi yoksa sadece yakalanmış hala ihraç edilmemiş mi?
-
@mehmetsy hocam o kısmın detayını göremedim ben de..Lakin itirafcilar muhtemelen isim de verecektir..Ve bence en çok kayda değer atılma İçişleri Bakanlığından oldu..Vali-kaymakam ihraç etmek kolay iş olmasa gerek..Sınav olursa alım yine 100'lü rakamlarda olur herhalde.
-
@marshall hocam insan gerçekten hayret ediyor... böyle bi ihaneti daha ömrümüz boyunca göremeyiz heralde
-
@mehmetsy insanoğlu çiğ süt içmiş hocam..Allah devletimizi yönetenlere güç kuvvet nasip etsin..Çok kritik dönemden geciliyor..Bunlardan arınacak inşAllah..Haklarını yedikleri insanlarda hesabını bir bir soracak Mahkeme-ı Kübra'da..
-
@marshall Bir de mülkiye yapılanmasının soruşturması devam ettiğine göre dediğiniz gibi devamı gelecek sanırım hocam
-
@mehmetsy İhanet yıllarca vardı kardeşim. İyi ki bi kalkışma içine girdiler de kendi iplerini çekti hainler. Yoksa düne kadar sözüm ona çok muhteremlerdi kendileri. Allah Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet payidar kılsın güzel insanların hatrına..
-
@davidricardo Amin kardeşim amin
-
Yıllarca liyakat usulünü askıya alarak, birçok insanın emeklerini çalarak mevki makam sahibi oldu bu insanlar. Hem bunların hem de bu insanları o makamlara getirenlerin en ağır şekilde cezalandırılmaları gerekir.
-
4T Akademi Kaymakamlık kursu açmış şubatta ilk gurup başlıyormuş sınav tarihi hakkinda herhangi bir duyum yada tahminleri olup olmadığını öğrenmek için aradım sınavın kuvvetle muhtemel mayıs haziran civarı olacağını söylediler.
Referandum süreci sona mayista kpss var, siz ne düşünüyorsunuz beklenmeli mi bahar-yaz dönemi sınav. -
Hocam bahara bir şey kalmadı Zaten , sınav Mayıs'ta olacaksa çok bi zaman yok.ayrıca ihraç sayıları belliki artacak bu yıl içinde 2 sınav yapmaları bile mümkün
-
Benim tahminim mayıs ayı sonunda 100 kişilik bir alım daha yapılacak,hatta bu yılın sonunda bir alım daha yapılabilir aralık ayının sonu gibi o da 100 kişilik olabilir.
-
Facebook da bir arkadaş nisan diyor baya da emin kendinden ama mülakat ilan vesaire derken nisana yetişir mi bilemedim
-
@mehmetsy referandum olmadan sinav acacaklarini düşünmüyorum bana kalırsa haziran basi gibi olur
-
sınav sonuçlarında sıralaması değişen var mı ?
-
@sbf12345 Senin değişmiş mi ?
-
@sbf12345 benim değişmiş bir kisi geriye dusmusum de neden anlamadim
-
geriye düşmemizin nedenini ösym dün mesaj atarak açıklamış ''sınava katılan bir adayın sınav kitabı kapak sayfasındaki kodlama hatasından dolayı değerlendirme işlemi sonradan yapılmış ve aday sıralamaları değişmiştir.güncel sıralamanızı kontrol ediniz '' eski 400. kişiye yazık oldu.kodlamayı yapan arkadaş muhtemelen ilk 50 nin içine yerleşti.puan hesaplamasından ziyade ÖSYM adayın böyle bir eksiğini tamamlaması manidar. umarım farklı durumlar yoktur işin içinde.
-
Birinin optiği yeni okunmuş,sistematik bir hata ve ilk 50deymiş o kişi ondan değiştiği söyleniyor,bende bir kişi gerilemişim. Arkadaşlar baharda alım olacak gibi en büyük sıkıntı ise alım 40 kişi olursa...