2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Taban puan için 73,42 denmiş doğruluğu var mıdır ben baktım hiçbir yerde bilgi yok.
-
@pir81 dogrudur. o civarlarda.
-
Kardeşim mülakat için istenen belgeler bildirisinde yazıyor. @pir81
-
Herkese oncelikle iyi calismalar dilerim... Uzaktan egitim ile alakali bilgi paylasmak isteyen yokmu????
-
@galaksi Murat eğitimin uzaktanı var ama ona bir bakin isterseniz belki disardan izleniyordur. Ben sevmiyorum cok yavas anlatiyorlar zaman kaybi gibi oluyor.
-
arkadaşlar Ankara daki 4T Kaymakamlık kursu nasıl sizce giden var mı aramızda geçmiş dönemlerde Şubat ayında başlıyomuş kurs
-
@username7 ben videoları indirip hızlandırarak izliyorum oda ilginç bi çalışma tarzı denemelisin bence:)37 ceza videosunu 2 günde tekrar ettim:)
-
@hakan-yılmaz Hocam orada Kutluay Kararlı diye bi hukukçu var ve bildiğim kadarıyla iki sınavdır kaymakamlık sınavlarındaki soruların çoğunu tutturduğunu iddia ediyor.
-
@FreeBoY değişik bir yöntem mantıklı geldi denemek lazim
-
Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihinde milli mücadeleden sonraki konulardan mı sorumluyuz ?
-
@Dolaylı-tümleç Trablus garip ole başlıyor sanırım
-
Herkese slmlar... Yogun bir calisma var galiba... Kimsenin sesi cikmiyo.... Rabbim gayretlerimizi gonlumuze gore nasip etsin insaallah.
-
@galaksi Genel duyumlarda ve bakanlıkta da hareketlilik yok ya bu sessizlik onunla da alakalı olabilir hocam
-
http://egitim.icisleri.gov.tr/egitim-planlari dostlar 2017 yılı hizmet içi eğitim planı açıklanmış ve burda 2017 için herhangi bir alım mevcut değil
-
2016 hizmet içi planda 105. Dönem alımı öngörülüyordu ve olduda ama 2017 da bir alım öngörülmemiş malesef @paretowilfredo sen ne dersin bu duruma kardeşim??
-
@Ömermuhtar Kardeşim eğer gerçekten dediğin gibiyse iyi olmadı bu
-
@mehmetsy kardeşim keşke diyebileceğim bir şey olsa... benim dediğim birşey yok ki durum ortada ben sadece mevcut durumu paylaştım yorumsuz olarak..
-
@mehmetsy bekleyelem bakalım kardeşim gayrısı takdiri İlahi...
-
@Ömermuhtar Bu plana sonradan ekleme çıkarma yapılıyorsa enseyi karartmamak lazım.
-
@davidricardo plana ekleme çıkarma yapılmaz ama planda sapma olabilir kardeşim o yüzden haklısın.. mesela 2016 planında 105. dönemin egitimi mayısta başlıyordu ama malum şuan 105 in mülakatı bile yapılmadı... plan önemli bir nüve alım konusunda ama tek veri sayılamaz elbette..