2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@darısı-başımıza inş bu sene kazanırsınız
-
@popescu valla bazen umutlanıyorum bazen umutsuzluğa düşüyorum bilmiyorm cenab-ı hak nasip etmişsse olur ama ösym'ye güvenemiyorum
-
@darısı-başımıza nasıl geçti bu sene sınavınız
-
@popescu alan 15,5 gkgy 7 toplam da 22,5 doğrum var türkçe hariç işte türkçe ye bağlı her şey
-
@darısı-başımıza ben 14,5 alan gkgy 6 ile umutluyum siz de umutlu olun bence.
-
@popescu umutlanalım mı hocam bilmiyorm geçen sene ilk yüz'e girip elenen arkadaşım da türkçe hariç 22 doğrusu var ihtimal var diyor ama ne hikmetse umutsuzlupa kapılıyor insan
-
@birgaripyolcu dogru hocam türkceyi ben gk dan saymadım alandan da saymadım kafalar gitti iyice
-
@popescu esnek kur kabul edilecektir hocam
-
@darısı-başımıza umutlanalım hocam benim şu an bir işim yok onun için umutlanıyorum olmazsa yine devam
-
@fablo inşallah hocam, ben mahfi eğilmeze sormuştum ikisi farklı demişti kabul edilirse çok sevinirim sizce neden kabul edilecek?
-
@popescu aynen kazanana kadar pes etmemek lazm
-
@popescu kardeşim ben bir yerde okumuştm bana sorarsan bende dalgalı kur rejimi yaptm ama okuduğum yerde esnek/ dalgalı / serbest kur diye ifade etmişti yanlış hatırlamıyorsan tabi
-
@popescu cok kitaplardan taradım zaten bilinçli olarak bende esnek yazdım , dalgalı esnek serbest aynı seyler olarak geciyor kitaplarda bunu herkes biliyor , dalgalı ( esnek ) yazan yada esnek ( dalgalı ) yazan arkadaslarımda var
-
@fablo inşallah verirler sizde mağdur olmazssınız kardeşim
-
@darısı-başımıza inşallah dostum
-
HZ.MEVLANA: KISMET ETMİŞ İSE MEVLA; EL GETİRİR, YEL GETİRİR, SEL GETİRİR. KISMET ETMEZ İSE MEVLA; EL GÖTÜRÜR, YEL GÖTÜRÜR, SEL GÖTÜRÜR
-
@fablo anladım, inşallah dediğiniz gibi olur teşekkürler.
-
@popescu inşallah hocam aksi takdirde mağdur olucaz böyle cevaplar yazanlar ,,iyi sonuçlar almanız dilegiyel
-
bu tweet sorunun cevabının 2005 olduğunu kesinleştirdi bence. https://twitter.com/merkez_bankasi/status/915190111826010112
-
Bm insan haklari evrensel beyannamesi dogru cevap olarak kabul edilir mi diye dusunup duruyorum arkadaslar siz ne dersiniz, bastaki kisaltmadan soru cizilir mi sizce?