2017 Kaymakamlık Sınavı
-
ben normalde bugun açıklanır diye düşünüyordum ancak dunku pareto'nun paylşımı ister istemez ümitsizliğe itti
-
şu an 22-25 ve 26 lı linkler boş ümitlenmeli miyiz arkadaşlar
-
@selmanersoy ben ümitliyim çünkü tükendik.
-
Kaymakamlık için bu kadar link açılmıyor sanırım. Bunun yabancı dil hazırlıkta başarısız olanlara ilişkin olması olasılığı yüksek 5 ya da 6 link gerekiyor. Osym yi arayıp gerekli birimlere baskı yaparsak sonunda bir bilgi bildirim yapabilirler.
-
@selmanersoy Ümit ve umut bence hayatın hiç bir evresinde siz suz ekleriyle biradaysa gelmemeli
-
15 bin kisinin sonucunu 5 haftada aciklayamayan osym, 2 milyon kisininin sinavini nasil acik uclu yapacak cok merak ediyorum.
-
Bir ihtimâl daha var, o da ölmek mi dersin ÖSYM öldürdün bizi öldürdün. Ne ekmek ne su hiçbir şey geçmiyor kursağımızdan. Öyle açıklanacak diye odaklandık. Sayfayı yenileyip duruyoruz Allah yardımcımız olsun.
-
Arkadaşlar sanırım artık vakit iyice daraldı. Sınav bır sıralama sınavı her ne kadar iyi yapsakta 400 e giremedikten sonra işimize yaramayacak ama bu yetersiz olduğumuzu göstermez, önümüzde yeni sınavlar olacak. Kimimiz mülakata kalamadık diye üzülürken kimimiz mülakatta elenecek ve ona üzülecek. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kazanacak arkadasları şimdiden tebrik ederim.Umarım vatanımıza milletimize hayırlı olurlar. Kazanamayan arkadaşlar için de belki daha iyi şeyler olacaktır hayatında .Herkese başarılar , sonuc ne olursa olsun kendınızı yıpratmayın Allah bir kapı kapatır bin kapı açar
-
@can-mavi deneyelim kardeşim sen kimsin diye sorarsa sinav sonucu bekleyen kaymakam aday adayları deriz
-
@kaymakam haklısın hocam
-
sonuçların açıklanması için ösym'e bakanlığa mı soruyor açıklayayım diye protokolde yazıyordur sanırım süresi falan
-
Arkadaşlar kutluay hoca twitter dan kurumu/ kurulu konusuna açıklık getirmis. Kitapta yanlışlık yokmuş sayfaları paylaşmış.öyle görünüyor ki günahını almışsınız.cuma günü bu vebal sizde kalmasın.
-
@öktem_ilteriş deneyimini bekliyorum
-
@butimar kendisi öyle diyor ama 2017 basım kitabının hak arama bölümünde geçen ifade öyle demiyor. orada gayet de yanlış yazmış, hak arama bölümünü değil de sadece 8. bölümü paylaşmış
-
@can-mavi twitter dan yazsana hocam o hatayı. Orayı düzeltsinler.
-
ayrıca da günahını filan almadık akşam çekerim fotosunu atarım buraya hatta şuan kitabı yanında olan varsa içindekiler kısmının hak arama bölümünün alt başlıklarına bakabilir
-
@can-mavi hocam iletelim ki hata yok diyecegine düzeltsinler de yanılan olmasin.
-
@butimar dostum benim twitter adresim yok olsa oradan iletirdim
-
@butimar kutluay geçen hafta sınavın açıklanmadı arefesi diyordu 10 gün geçti halen ses yok bence önce bunu açıklasın
-
@darısı-başımıza, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@butimar kutluay geçen hafta sınavın açıklanmadı arefesi diyordu 10 gün geçti halen ses yok bence önce bunu açıklasın
kendisi sınav/sonuç açıklama tarihinde yazan 09/09/2017 tarihini büyük ihtimal 09 ekim 2017 olarak algılayıp yanlışa düştü