2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@aliserdar-çetin 14.5 alan 11 gy-gk Türkçe dahil kazanacakkkk arkadaşlar bu netlerin üstü 300-350 kişi var.
-
bu hafta da gitti
-
Linkler doldu yeni link de yok haftaya cuma ya da 23 u osym sag olsun
-
Yeni haftada görüşmek üzere
-
34 gün oldu hala açıklayamıyorlar. Ayıp ya hakikaten
-
memurlar nete mail atalım arkadaşlar ben sabah yolladım ama çok kişi atarsa belki haber yaparlar
-
Cumaya kadar kiran kirana soru tartismalari baslasin
-
26 numaralı link de doldu bu haftada bitti herhalde hayrolsun bakalım ne olacak. Kaç gün oldu açıklamadılar.
-
@gökbörü umarım hocam benimde 14.5 alan 10 gk gy var .
-
@aliserdar-çetin Hocam bu saatten sonra çok zor. Açık olan linkler dolacaktır. gelecek olsa belirti verirdi. Bu sene fazladan 3000 kişi girmiş olsa okuma süresini 1 hafta uzatacaktır. Bunlarıda düşünmek lazım. Tabi okuyan kişi sayısını artırmadıkları sürece. İyi tatiller herkese.
-
@mulkiamir doldu linkler kardeşim.geçti artık.
-
çok üzülerek söylüyorum sınava dair şüphelerim artmaya başladı.
-
@odaklan25 Kıl payı olur gibi ama bu netlere sahip en az 250 arkadaş vardır artık virgüller belirleyecek
-
Ben sınava giremedim ailevi durumlardan dolayı. Bir sonraki sınav ne zamandır tahminen, bir duyuma rastlayanınız oldu mu?
-
@gökbörü bana da öyle geliyor hocam yığılma 23 24 25 26 aradında gözüküyor.
-
Geçen yıldan daha kötü bir performans ösym adına..
-
Muhtemelen sınava giren kişi sayısı arttı.
-
@giovani 1 mişyon kişilik açık uçlu sınavı nasıl okuyacak bunlar
-
Şimdiye kadar açıklansa açıklanırdı. Bu saatten sonra açıklanmaz sanırım. Biraz daha sabredeceğiz anlaşılan giren aday sayısı baya arttı. Geçen seneki gibi hata yapmasınlarda varsın biraz daha geciksin ne yapalım sabredeceğiz artık.
-
@popescu bence hiç üzülme şüphelerinin artmasının sebebi sürecin uzaması daha önce söylediğimiz gibi 24-25 civarında kapatacak