2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@oguzhan06 daha erkendi hocam en son sınav açıklanması
-
Ösym'nin hafta sonu sınav açıklama gibi bir uygulaması var mı?
-
Herkes yazmış ben de yazayim. Tartışmalı sorulara yanlış sayıp 6 türkçeyi hesaba katmadan 21 dogrum var benim de. Ama türkçe sorularından eminim ben sanırım bi falso olmaz ordan:)
-
@19taha19 maşall hocam
-
Ösymde çalışan bir arkadaşın dediğine göre sınav haftaya cuma günü açıklanırmış... Bir de Aralık ayında bir 100 kişilik daha alım ilanı gelecek deniyormuş. Bilgilerinize arkadaşlar...
-
@hakimikaymakam aralık ayında ılan gelırse sınav ne zaman yapılır hocam şubat gibi mi?
-
@gizemce en erken şubatta olur sınav.sayı güzel ama
-
@taromisaki9 ben 60 kişilik bekliyordum gercekten sayı güzel
-
@althusser aslında yanlıs hesaplamasındansa uzun surede acıklansın da tek yanlıslık olmasın, ama zamanını soyleseler en azından heran acıklandı acıklanacak dıye beklemesek
-
@hakimikaymakam bende ayni duyumu aldim. Arkadaşa katiliyorum. Aralikta 100 kişilik ilan gelecek muhtemelen sinavda 2018 Şubat gibi ya da Ocak Sonu olur.
-
@daywalkers bu dediğiniz sürede bu alınan 100 kişi yerleştirilemez. güvenlik soruşturması kaç ay sürüyor hepimiz malüm biliyoruz.
-
Eğer bu duyumlar doğruysa sınav sonucu kötü gelse bile üzülmemize gerek yok arkadaşlar.Burda listeye puan yazdırıp kazanamayan arkadaşların diğer sınavda Allahın izni ile rahatlıkla kazanacaklarını düşünüyorum..Her şey gönlünüze göre olsun inşallah.
-
@refik-soydam Önemli yerleştirilip yerlestirilmemesi. Sonuç olarak 2018 sinavindada ayni surec devam edicek.
-
@gizemce 100 kişilik alımdan sonra 60 kişilik alımlara dönüş olması muhtemel
-
@taromisaki9 580 kaymakam atıldı görevden. Bununla beraber üzerne yalnızca 2 tane 100 kişilik sınav oldu. daha bolca açık var. Bu demekdir ki 60 kişilik alıma düşmesi için daha en az iki sınav daha var.
-
@taromisaki9 İçişleri Bakanlığı 200 kişilik kontenjan için protokol imzalamış diğer alım 100 kişi olacaktır.
-
Memurların grev yasağı sorusuna "kesintisizlik " cevabı olur mu sizce. ?
-
@yeşil hocsm süreklilik ilkesini hatırlayamadınız sınav anında hrralde en yakın kelimeyi yazdınız. Yoksa başka kaynaklarda bu şekildemi geçiyor.
-
@bf24 kardeşim sayı 180 bandında. Karıştırıyor olmayasın?
-
@bf24 180 e yakın bir açık var kardeşim.105.dönemler vekaleten tamamlayacaktır ihtiyacın bir kısmını