2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@taromisaki9 ben 586 kişi atıldı diye biliyorum hocam.
-
@bf24 bir ara böyle bir duyum almıştım vali yardımcıları da dahil olan sayı toplamıdır benim duyduğum demekki.
-
@bf24 Aynen dediğin gibi hocam çok fazla vali yardımcısı var içlerinde.dediğim gibi 105 ler vekaleten görevlendirilir yakın zamanda
-
@snotz hocam Benin’de ekleyin 100 e tamamlamak açısından 14 alan 6 gyk
-
Benim şahsi fikrime mevcut alimin sureci tamamlanmadan yeni bir alim zor görünüyor sinav bu denli gec aciklaninca mulakat vr guvenlik sorusturmasini saymiyorum bile istihbarat ve emniyette guvenlik soruşturma dosyalati yığılmış durumda bu durumda şubata kadar zir tamamlanir surec diyorum. Gecen sene 17 aralıkta sinav olmuş 28 mayista sonuclar aciklanmisti. Sureci hizlandirmak gerek ayni anda iki alim zor görünüyor bence...
-
@bolulu 5 ayda bitirilmiş süreç.Aralıkta ilan gelse subat'ta sınav olsa şubata kadar bu alımlar tamamlanmış oluyor sıkıntı olmuyor yani kardeşim.
-
@bf24 çalıştığım kaynakta "süreklilik-kesintisizlik " şeklinde tek başlık altındaydı. Bu başlık altında da örnek olarak grev yasağı ve istifa eden memurun 30 güne kadar yerine gelecek olanı beklemek zorunda olduğu vardı.
-
Arkadaşlar daha önceki çift alımlar Eylül-Mart ya da Nisan bandı oldu. Bu nihai sonuca ulaştım dese Ocak ayını bulur zaten..
-
@yeşil sanırım bu da mevzuatta yer almıyor doktrinsel ifade. O yüzden kesintisizlik süreklilik aynı anlamda olduğu için sıkıntı olmaz inşallah kardşm.
-
@rhadamanthus süreç tamamlanmadan bence zor yani onu diyorum ama surec erken tamamlanmaiyor... ayni anda 2 alimin olmasi olmamiş birsey. 20 ekimde açıklanırsa+20 gun mulakat tarihi belirleme+10 gun mulakatlar yapilir+ 30 gun guvenlik soruşturmasi yapilmasi (iyimser bir beklenti) her turlu ocakta beli olur. Ocak ayinda ilan gelirse martta sinav olur diye dusunuyorum. Bu benim beklentim
-
@bolulu daha önce yanılmıyorsam 2009 da 4 ay içinde 2 sınav oldu hocam. Görülmemiş birşey değil yani. Tamamen bakanlığın insiyatifinde olan bir konu açığa göre yani.
-
@bf24 inşallah. sağolasın kardeş.
-
@rhadamanthus evet bir sonraki alımın 100 kişi olacağını söylediler
-
@bf24 anladım hayırlısı o zman inşallah allahin izniyle olur diyelim...
-
Arkadaşlar, kamu kurumları, esnek kuru cevaplari doğru sayaraktan türkçe 3 doğru gelir mantığıyla 16 alan 11 gk- gy var. Kaç puan yapıyor ham puan olarak?
-
@yörük20 Net sayısı ile 2.5 u çarp hocam.
-
@yörük20 netleri 2.5 ile çarp.sonra alanı 0.6 ile gkgy yi 0.4 ile çarp.çıkan puanları toplayıp 2 ile çarparsan ham puan çıkar.
-
@ceterisparibusss bu hesaplamaya göre 95 küsur puanla sınav birincisi benim sanırım
-
@ceterisparibusss kardeş o nerden çıktı onu nerden duydun soruların yanında puanları yazıyor. Doğru yaptıklarının toplamı ham puan zaten
-
@luthor hevesimiz kursağımızda kaldı
Tek kelime ile açıklayın ÖSYM