2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Köy sandığı benim aklımdaydi soruyu uzunca düşünüp bende ÖSYM genel adıni sorar köy bütçesi dir istedikleri cevap diye düşündüm .o gelirler önce köy sandığına ardından diğer gelirlerle koybutcesine gidiyor .ÖSYM bu ben yanlış kabul ettim bunu.
-
Bide 24 ile kapattı diyoruz da. Belki 24 100 kişi yaptı ancak bunun 10i girebildi sıralamaya. Yani her 24 girdi diyemeyiz
-
@darısı-başımıza 6 sorudan 5 dogru bekliyorum.
-
@selo123 hahahah hocam cok iyi ya
-
@birgaripyolcu çok yüksek değil mi vallahi helal olsn beş doğru ben kimsenin kolay kolay yapacağını zannetmiyorum
-
24 25 dogrudan yukarı zor çıkar adamlarlar nokta virgül hatasından soru siliyor ztn 27 28leri görmesi imkansz önemli olan 24 25 26 herneyse bekleyipde o civarda tutturmak ve sapması yüksek olan soru agırlıklı dogru yapmak.
-
@safitürk69 hocam tek tük kişiler muhakkak çıkar. 30 diyen de vardı. Bi de kesin kesin konuşanlar ‘şunun altına KESİN düşmez şu KESİN olmaz vs’ diye. Ben sizin forumdan bahsettiğinizi zannettim. Yoksa sağda solda diyen illa ki olur. Ama formun geçen yılki (az bir sayı değil) değerlendirmeli, özellikle son süreçte dedikler 24-25ti.
-
@aliserdar-çetin hocam inan derece yapacagını dusunen arkadasta tereddut yasıyordur. Ümidini kaybetme 25 doğrun var. Keşke alan netin biraz daha yüksek olsaydı da gk gy düşük olsaydı ama sağlık olsun . Sabredeceğiz
-
Bakanlık merkez teşkilatı sorusunu heyecandan basbakanlik merkezteskilati yazdım daha öyle bir sürü sorum gitti :))))toplam refahı sadece tüketici refahı soruyor diye 225 yazdim .kişisel verileri koruma kurumunu bio kısmını okumafigim için tiek yazdım .ki .dış açığa 1945 yazdım hep böyle bir saçmalık ettim
-
Ayrıca forum da geçen yılda nerdeyse herkrs 24 25 bekliyor nasıl o civar kapıcak diyenler oldu ama bende dahil hiç o bekledigimiz dogruya ulaşamadık
-
@keynes69 hocam gelir mi inşallah yine de alanla genel kültür gy ümit veriyor arada
-
Ben geçen yılda girdim bir tek kuşku Türkiye cumhuriyeti merkez bankasının i kısmıydı .başka muallak soru yoktu bu yıl maşallah yer yazdığımda şüphe var ;)))
-
@aliserdar-çetin umudunuzu kaybetmeyin ve çok da kendinizi oldu olsuna bağlamayın. Hocam sınırdayız hayırlısı ben heyecanla bekliyorum. Olmazsa da bi sonrakine gireriz. Dünyanın sonu değil. Zaten kazansak bile 400 kişiden 300 kişinin elebeceğini de göz ardı etmemek lazım. Herşey gönlünüzce olsun. Ben bu forumda herkesin kazanmasını istiyorum.
-
@aliserdar-çetin gelme ihtimali tabiki var kardesım bir iki gün kaldı bakalım ne olacak sizin sonucunuzuda merakla bekliyorum
-
@siyasetbilimci hocam niye oldu böyle olduk. Böyle hatalari bi tek ben yaptım galiba diyodum.bi sonraki sınavda böyle hatalara düşmemek icin ne yapmalı
-
@odaklan25 inşallah hocam insan haklarından 14 nolu protokol sorusunu doğru yaptım yapamayan çok vardır belki de bu soruyu çevreme sordum 11 diyen 7 diyen bile var bu soruda puan alacağıma inanıyorum bu şekilde sorular çıkarsa eğer kazanma şansımız da olur netim bu şekilde olsa bile birkaç tane kritik sorudan puan gelir diye düşünüyorum...
-
@butimar bende yaptım hocam 3 sorum gitti. Bilgi edinme 30 yaptım bozkurt davası yazdım bakanlık teşkilatı yazdım. Bildiğim halde böyle 3 soru gitti
-
@aliserdar-çetin umarım kazanırsınız. Ama sayın hocam soru bazında sapma yok bildiğim kadarıyla.
-
@odaklan25 hocam olur böyle hatalar sınavın vermiş olduğu heyecandan da olsa gerek hata mutlaka olur benim yanlış yaptıklarım kisisel verileri koruma kurumu yerine varlık fonu yazmam idare hukukundan fonksiyon gaspı yerine konu bakımından hata dedim ve iptal dedim kalkınma bakanlığı yerine bakanlar kurulu dedim imkb yerine istanbul ticaret borsası dedim benim yanlış yaptıklarım bu şekilde köy sandığı yerine köy derneği dedim...
-
@aliserdar-çetin öyle hocam deneyim kazandık bakalım zaman ne getirecek hakkınızda hayırlısı olur umarım