2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@öktem_ilteriş hocam şimdi ösym sınav takvimine baktım sonucu belli olmayan tek sınav bizim sınav diğerlerinin sonuçlarını yazmışlar
-
İnşallah bugün açıklanır süreç uzadıkça sıkıntılı olmaya başladı
-
@aliserdar-çetin bi arasak mı acaba
-
@darısı-başımıza hocam ben bugün aradım öğlenden önceydi duyuruları takip edin dediler henüz belli değil dediler sanırsam saat 11 gibiydi
-
@öktem_ilteriş
Arkadaşlar selamınaleyküm bende dayanamayıp foruma üye oldum.Yoksa bu bekleyiş uzaktan sadece yorumları okumakla geçmiyor -
@besiktaslii iui yapmışssn gardaş
-
Sınav açıklandıktan 1 saat sonra ÖSYM yi arayıp ne zaman açıklanacak diye sorun ben eminim ki duyuruları takip edin şuan bilgi yok der oradaki vatandaş.
-
@besiktaslii 33 gün iyi dayanmışsın kardeş biz erken kayıt yaptırdık
-
@mehmed-kemal denesek mi acaba
-
eğer bugün açıklanacak olsaydı ön duyuru gelirdi demek ki bugün açıklanmayacak yarından ümitliyim
-
@kaymakamadayı
Son bir haftaya kadar sıklıkla takip etmemeye çalışıyordum açıkcası ancak süre uzayınca katılmak istedim.Birde buradaki netlere göre bende sınırdayım öyle gözüküyor -
@besiktaslii hoşgeldin kardeşim.
-
Sınav formatının uzun vadede sürdürülebilir olmayacağını düşünüyorum eninde sonunda teste dönülecek ya da sayıştay formatına
-
@mehmed-kemal Az önce aradım aynı cevap.
-
@mehmed-kemal ne demeye orada duruyor o vatandaş, ne is yapıyor ?
-
@öktem_ilteriş
Teşekkürler kardeşim -
Bu iş haftaya sarkacak gibi
-
@öktem_ilteriş kendisi santral kardeşim
-
@mülkiamir bende ondan korkuyorum bugün bitseydi şu iş hayırlısıyla
-
@turkmenoglu hocam umutlarımız yeşeriyor ama bu belirsizlik bizleri harap ediyor bitap düşüyoruz umarım bu bekleyiş bugün akşam son bulur ona göre hazırlık yaparız tekrardan kazandıysak ya da kazanamadıysak hiç değilse öğrenmiş oluruz durumumuz netliğe kavuşur bu arada durumumuz...