2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar duyumları toplayıp şartları göz önüne koyduğumuzda en erken 18-19 Nisan ilan 17 Haziran sınav gibi duruyor..
-
@Ömermuhtar aynen hocam ama sayı da oldukça önemli
-
@mehmetsy haklısın ama şuan önceligimiz sinav ve şartların değişmemesi kardeşim;)
-
@Ömermuhtar haklısın kardeşim
-
@enea Ben 3 kişi geriye düşmüşüm,hadi 1 kişide kodlamada hata var fakat geriye kalan 2 kişi nereden çıktı anlamadım.
-
Arkadaşlar ben Türkiye ekonomisi için Themis aldım, biraz göz attım da ç Yasin Çobandan daha başarılı gibi tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar,sınavda insan hakları bölümünde tam olarak hangi sorular çıkmıştı,hatırlayan var mı ?
-
Arkadaşlar bu sınavı bende az farkla kaçıranlardanım bu başlıkta , yeni çalışma döneminde bende varım inşallah emek edenler olarak hep birlikte yapalım bu işi Allah yardımcımız olsun.
-
Çok istiyordum kazanmayı bi bayan olarak çok çalışmıştım olmadı .bir daha girmemek üzere pes ettim :((
-
sınav hakkında yeni duyum alan varmı arkadaşlar
-
Arkadaşlar merhabalar ben de kaymakamlığa çalışmayı düşünüyorum sorum şu:
Ahmet Nohutçunun Anayasa Hukuku ve İdare Hukuku kitaplarını tek tek almak yerine Kanunnameyi alsak iş görür mü acaba,anayasa ve idare ayrı ayrı sayfa sayısı olarak çok fazla olması beni biraz ürkütüyor açıkçası ama bu sınavda da detayların önemi de şüphesiz tartışılmaz bu noktada sizin görüşleriniz nelerdir son olarak insan hakları ve demokratikleşme kısmı için Kutluay hocanın kaynağı mı yoksa Ahmet hocanın kaynağını mı önerirsiniz.Şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar -
@hakan-yılmaz herkese merhabalar gun icerisinde kaymakam aday. Burosu ile telefonda gorustum henuz bakanliktan bir talimatin gelmedigini talimat gelmesi halinde 3 yada 4 aylik birzaman diliminde sinavin yapilabilecegini henuz kesin bir bilginin olmadigini olacagi konusundaki bilgilerin asilsiz oldugunu soylediler
-
@galaksi Hocam onlar bazen söylüyor bazen söylemiyor şuan hangi durum bilemiyorum ama şu sıralar bakanlıkta tanıdığı olan arkadaşlar daha doğru bigiye ulaşabilir diye düşünüyorum
-
Herkese gunaydin. Belirsizlik ortami inanin motivasyonumuzu etkiliyor... Deselerki alinacak sayi su sinavda bu tarihte. Bizim acimizdan guzel olmaz miydi? Lutfen bu konuda varsa bilgisi olan destekli duyumlari olan
buradan paylasalim saygilarimla... -
Dostlar herkese güzel bir günden merhaba benim bi sorum olacaktı. Kaymakamlık sınaındaki gk gy kısmı da açık uçlu şekilde mi yapılıyor?
-
@canaycan evet
-
En erken mülakatlardan bir ay sonra gelir bence.
-
A. Nohutcu hocanin kitabindaki 3 ve 30 ile alakali sorudan bahseden arkadas hangi kaynakta neresinde hata var inan kamp kitabindan calisiyorum bu konuda yardimci olur musun ne yapmaliyim
-
@sbf12345 ilan mı hocam? Nisan olacağı yönünde baya iddia var ama kendim görüşmediğim için güvenip paylaşamıyorum
-
@galaksi kamu ihale kanununda geçiyor hocam teminat oranlarında