2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@şühedaaa ne kadar yetkili hocam? İçişlerinde mi bahsettiğiniz kişi
-
@şühedaaa kpss sarti var miymis
-
Evet içişleri bakanlığından biriyle görüştüm kpss ile ilgili birşey söylemedi büyük ihtimal yok
-
@şühedaaa yanlis anlama ama biz mulakat surecinde burda beklerken bircok trolle karsilastik hatta oyle ki biri "bu gece aciklanacak"demisti ve tam 70 gun snra aciklanmisti yani umarim sen de oyle degilsindr ve insallah dedigin gbi bu hafta ilan gelir. Tesekkur ederm
-
@şühedaaa hocam sınavla alakalı bir tarih söylendi mi?
-
Arkadaşlar daha önce de söylemiştim 9 eylülde sınav olacak protokol imzalandı dendi içişlerinde çalışan bi arkadaş tarafından bana 2 hafta önce kadar. Hala durum aynı.
-
@aycan eyvallah başka türlü anlamadim zaten
-
Kpss şartı muhabbeti Sayıştaydan dolayı mı çıktı ?
-
@taromisaki9 delinin biri taş atti onu çıkaramıyoruz işte.
-
Sınavı kazanan veya şu an hazırlanan arkadaşlar nasıl bir sistemle ve hangi kaynakları kullanarak hazırlandınız? Tavsiyeleriniz nelerdir?
-
Arkadaşlar bende kontenjanla ilgili 150 diye duydum ama pek güvenilir değil sayı konusunda sağlam duyumu olan var mı?
-
@mehmetsy çok iyi sayı ya gerçekten
-
@mehmetsy genel olarak 100 kişi yazılıp çiziliyor.Pek ihtimal veremiyorum hocam ben.kaymakamlık için fazla 150 kişi.uzun süredir de ihraç falan gelmedi.gerçi o yönde bir haber vardı ama neticelenmedi
-
Yahu kimse KPSS sarti gelecek demiyor bir tane evhamlı biri yazıyor ,gruplarda arkadaşlar öyle duydum sizce olabilirmi diye 20 kişi cevap veriyor olay bu... Bu arada bu hafta ilan gelecek bana inandırıcı gelmedi. Hele pareto ve diğer yazan arkadaşlar eylül dediyse bu konuda artık mutabık kalmaliyiz en azından şimdilik :))
-
arkadaşlar kpss şartı gelmesi için kpss den önce duyuru yapmaları gerekir. ileriki zamanlarda bir ihtimal.sayının 150 olacağınıda sanmıyorum en son 2009 da 130 oldu. mesela 2016 sınavında eğer 150 kişi almış olsalardı 600. adayın puanı barajdan yani 70'in altındaydı zaten. bence 100 olur yine.
-
İlan için bence de erken en az iki haftası daha var, sayı da 150 değil ama 100 ün üzerinde olacağını düşünüyorum ben açık çok fazla hocam
-
Kpss şartı olmayacaktır ardaşın da dediği gibi önceden bildirmeleri gerekirdi 100 kişilik bir alım olacaktır 10 temmuz ilan 25 temmuz başvuru 9 eylül'de sınav olacağını düşünüyorum böyle şeylere takılıp gaflete düşmeyin ders odaklanın hayırlı geceler.
-
İnsan hakları için Kutluay Kararlı kullanan var mı ? İş görür mü kitap ? Birde nette 1.baskı var 2015 basım.Baskı yapmamış mı bu kitap bir daha
-
Aralıktaki sınavın ilanı 21 Ekimde gelmiş, sınavla ilan arasında 57 gün vardı. Sınav eylülde olacaksa ilan bayramdan sonraya da kalabilir.
-
@taromisaki9 hocam ben de o kitabi kullaniyorum. Daha once sinava hazirlanmis olan @karakalpaklı nın tavsiyesiyle aldım güzel kitap begendim ben. Dediğiniz gibi 2015 basım var sadece yeni basim yok. güncellemeleri de kitaba ben ekliyorum artik