2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@yakupcemil özellikle dershane tespitin başta olmak üzüre bi de şu var. Hani sınav zordu, dershanesiz olmaz getirin paraları!!!
-
@kemoenes kardeşim forumları okuyunca benim bile umudum bazen gidiyor elimizden geleni yaptık çok şükür hakkıyla yerine getirmeye çalıştık benim şu anda alandan 13 net gk gy den türkçesiz 8 netim var emin olarak bakıyorum millet alandan fazla yapmış sıra gelir mi diye düşünüyorum bir yandan da bakıyorum umudum var halen yirminin üzerinde türkçesiz netim var inşallah allah hepimize hakkettiğimizi verir kardeşlerim sizlerde alırısnız hocam inşallah emeklerinizin karşılığını bu forumda herkes emek vermiş inşallah gönlümüze göre olur ama formuda okuyunca umudum azalıyor emeklerimizin karşılığını alamazsak diye düşünüyorum
-
@aliserdar-çetin anlıyorum kardeşim. Beklemekten başka çare yok şuan. Ne kabul edilecek o da belli olmuyor biliyorsun. 26-27 neti olan arkadaşlar bile şüpheli. O yüzden olur mu olmaz mı bilemem ama her sonuca göre hazırlamak gerekiyor kendini. Yoksa bu sınava defalarca girip elenen hatta mülakatlarda geçemeyen arkadaşlarda mevcut. Nasibimizde ne varsa o olacak. Hayırlısı olsun herkes için kardeşim.
-
Tam 37 gün oldu ve hala ne zaman açıklanacağı bile belli değil en azından bu konuda ösym bi açıklama yapabilirdi
-
@kemoenes inşallah kardeşim nasibimiz neyse o rabbim inşallah hakkımızda en iyi olanı en güzel olanını verir kaçla kapatacağını kimse bilmiyor sadece tahminlerde bulunuyoruz sonuç hayırlı olsun şimdiden hakkımızda bütün arkadaşlar forumdaki yazışan inşallah kazanırlar
-
Linkler ne durumda arkadaslar?
-
@gizemce hocam şu anda hiçbir değişiklik yok eskisine devam...
-
@aliserdar-çetin bugün de acıklanmaz galıba
-
@gizemce gergin bekleyiş dürmekte. Herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır.
-
@gizemce hocam bu hafta hazırlıyorum kendimi sonuca bence bu hafta açıklanacak pazartesi olmasa ile en geç cuma sonucu ilan etmeleri gerekiyor 40 gün oldu nerdeyse
-
bu hafta içi açıklanır diye umuyorum.
-
@paretowilfredo hocam, cumaya kadar beklenilirmi sizce yoksa erken gelme ihtimali mevcutmu
-
BENDE BİR TAHMİN YAPAYIM.BENCE BU FORUMDA GERÇEKTEN BU KADAR SORU TARTIŞILIP ÜSTÜNE ORTALAMA 27 28 ÇIKIYORSA BU YAZILAN NETLERE PEK SAĞLAM BAKAMIYORUM. ZATEN GERÇEKTEN BÖYLE İSE BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLUR. NEREDEYSE 5 6 SORU SAĞLAM TARTIŞILDI.BAZI ARKADAŞLAR ISRARLA KENDİ DOĞRULARINI SAVUNUP ONLARI NETLERDEN SAYIYOR. O YÜZDEN SAPMAYI GERÇEK MANASINDA KULLANIP TÜRKÇELİ 25 BANDINDA KAPANIR DİYORUM. TÜRKÇE SORULARI DA KOLAY GÖZÜKEN AMA SONUÇTA UCU AÇIK SORULARDI. BİZE GÖRE UYGUN KELİMELER KOYDUK AMA OKUYAN İÇİN NE ANLAM İFADE EDER DÜŞÜNMEK GEREKİR. YANİ ANLAYACAĞINIZ SONUÇLAR AÇIKLANANA KADAR BİR ŞEY DİYEMİYORUZ. HAKKIMIZDA HAYIRLISI...
-
@kemoenes tesekkurler hocam anlasılam gecem seneden fazla aday var
-
Ben de 24 ile kapatacagını dusunuyorum arkadaslar. Komısyon katı bır sekılde omuyacagı ıcın dengelerın cok degısecege kanısındayım.
-
@gizemce aynen hocam. sayı ile ilgili yaklaşık 1 ay önce bilgi edinme kapsamında bilgi talep ettim ama açıklamadan cevap vermeyecekler sanırım
-
günaydın forumdaşlar; yeni bir bekleyiş haftasının ilk saatleri, gerek paretonun iletisi gerek birkaç arkaştan duyduklarımız sonucunda cuma veya pazartesi kesin açıklanacağı yönünde, ancak ihtimalsiz bekleyiş olur mu tabiki olmaz, inşallah hayırlısıyla gelir biran önce
-
@kemoenes sınav acıklandıktan sonra sayısal verılere ulasabılecegımızı soyledıler bana da
-
@gizemce sayısal veriler ne konuda hocam?
-
@bf24 sınava giren aday sayısı hocam