2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@paugasol34 hocam yazısal diyeydin bari işitseli nerden çıkardın
-
@bf24 yazisal desem sadece okumayi kapsayacakti bu da bir tür gorsellige girecekti o yuzden direkt bir "olayi" anlatmayi - kendimce- ele aldigim icin ișitselligi ele aldim. Sinav heyecani naparsin
-
@bf24 ben de işitseli kullandım ve cümlenin anlamına ya da akışına bir aykırılık katmaz bence. Sonuçta birden çok birbirine yakın anlamlar çıkabilecek bir cümle verilmişti.
-
@görünür-el
Şöyle kardeşim bir kişinin full yaptığını düşünelim ;(242.50,6=36) + (162.50,4=16) =52 yapar
50 tam puan çıkması gerekiyordu ancak her sorunun değeri 2.5 puan değil. Velhasıl eğer doğrularının değerlerini tek tek toplarsan ve alanı 0,6 gk gy yi 0,4 el çarparsan 50 puanı elde edersin. Sınavda 100 puan üzerinden hesaplandığı icin elde edilen bu 50 ham puan full yapan birisi icin 2 yle çarpılıyor ve 100 puan elde ediliyor .
-
@ykpgoc şimdi çok net oturdu kardeşim. Çok teşekkür ederim
-
@s-cihan Allah razı olsun.
-
Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım. Önceki sayfalarda olan cevaplara göre türkçesiz 23 net var( 17 alan 6 gk-gy) sizce bu netlerin mülakata kalma oranı nedir ?
-
@kurtt kalır hocam.
-
@kurtt hocam hesaplamalariniz dogru ise %99 mulakattasiniz
-
açıklansa da mülakata mı çalışıcaz başka ders mi çalışıcaz bi öğrensek, hiç bi şeye konsantre olamıyoruz.
-
(Hud, 88)
Mealen:
"Başarım ancak Allah’ın yardımı iledir. Ben sadece O’na tevekkül ettim ve sadece O’na yöneliyorum." -
herkes sinav sonucu bekliyor ama araya girerek bir sey sormak istiyorum. yardimci olunursa memnun olurum.
elimde ismail bulmus'un mikro'su, erdal unsal'in makro'su var. fakat ikisi de bu sinav icin fazla ayrintili gibi.
bu sinava daha uygun bir kitap tavsiyesi olan var midir?
-
@illidan diğer hocayı ilk defa duymakla beraber Erdal hoca özellikle klasik kurum sınavlar için tabiri caizse yapıtaşıdır...
-
Günaydın arkadaşlar.. Link yok, umut var...
-
Ben resim sorusuna bir olayı veya durumu gorselilikle daha iyi anlatilavilecegini ve gorselligin akilda kaliciliginin daha yuksek oldugu seklinde birseyler yazdim. İnşallah kabul ederler ve puan verirler...
-
@bolulu 10 numara bir cevap kuşkun olmasın. Kendi kurduğun cümlenin içinde "resim" kelimesi yerine görsel ifadesini kullanman tabiri caizse cuk oturmuş ben de aynı ifadeye benzer yazdım. Puan kaybı yaşanmaz.
-
@bolulu allah büyüktür. bolulu hocam..
-
bugün açıklanma olasılığı nedir sizce arkadaşlar paretodan bir duyum var mı
-
@selmanersoy belli değil hocam. Pareto cuma %80 demişti bakalım bekliyoruz
-
Gecen sene sınavı 0.7 puanla kaçırmış bır mulkıyelı olarak bu sınavın türkçe dahil en az 27 netle kapatacağını düşünüyorum.çünkü hem gecen seneye göre daha kolay bir sınavdı hem de sınavın olduğu tarıhe yakın ,işsizler cephesini bölebilecek herhangi bır sınav yoktu.Ayrıca halen soruları tartışmanız birbirinizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor,GERÇEKÇİ OLMAKTA YARAR VAR.