2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@çetin yukaridaki liste ve sosyal platformdaki anketler aynı zamanda dershane ortamını dikkate alırsak, bence 28 kesinlikle yetmez. Bu işin kesin olmayan sonucu.
-
@osenebusene ben hem buranın hem de Facebook’ta deki Emrah kardeşimin anketinin sonuçlarının ortalamasını aldım.burada Türkçe hariç 53,89 Facebook’ta 58,49 gibi bir ortalama çıktı.bence Türkçe hariç 22-23 doğrum var diyen kendini (kesin olarak) mülakata hazırlasın.tabi bu benim düşüncem....
-
23-24 ile kapatırsa gerçekten çok şaşırırım.110 kişilik listenin neredeyse 100ü türkçesiz ve tartışmalı sorular olmaksızın +20 yapmış.Ya bütün iyiler forumda ya da 23-24 tahmini pek gerçekçi değil.
-
Katılıyorum dostum.emrah kardeşin net hesabida gayet iyi.kaldi ki arkadaşın paylaştığı sınav öncesi notlar bizim dershanede tr ekonomisi anlatan hoca bile bakın derdi.
-
Arkadaşlar özellikle yüksek yapar diyen arkadaşlar, geniş geniş ‘KESİN kapatmaz, KESİN şu bu gibi cümleler kurmayın’ tahminim deyin, beklentim deyin. Hani olurda yanılırsanız (ki bunları geçmiş yıllarda çok gördük) keşke bu kadar keskin ve kesin konuşmasaydım dersiniz..
-
ben türkçe ve tartışmalı sorular hariç 20,5 net yaptım bu geceye kadar kazanma ümidim vardı ama yazılan puanlara bakıyorum 100 kişi falan türkçesiz 22-23 doğru yapmış hadi diyelim tahminlerinden 2 doğru aşağı gelsin benimde öyle gelecektir o zaman yine kazanamıyorum, dedikleri gibi doğru gelirse zaten 27-28 ile kapatacaktır, maalesef benim ümidim kalmadı hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@popescu hocam hiç belli olmaz bu işler ne umut ne de umutsuzluk. İkisi de iyi gelmeyecektir.Belki ilk 100leri o arkadaslar doöduracaktır.
-
@popescu ilk girişin mi hocam?
-
@gizemce inşallah ama genel olarak bu tablo beni ümitsizliğe itti diyebilirim.
-
@görünür-el evet hocam ilk girişim ama ilk önce sene başında idari hakimlik kursuna gittim daha sonrada kaymakamlık kursuna gittim günde 8-10 ders çalışıyodum kitapçığı ilk açtığımda da şükür kazandım dedim ama çok basit goller yedik maalesef.
-
@popescu diğer sınavlar ile bu sınav arası pek bağlantı yoktur. Yorumlarınızdan ilk girişi olan biri olduğunuz çok net belli oluyor ama yine de sorayım dedim. Geçen yıl ki forumu okumanızın değerlendirmelerinizde faydalı olacağı kanaatindeyim. O zaman 27-8 fikrini bir daha gözden geçirirsiniz. (Ben size gelir gelmez vs bınlara girmiyorum. Günde kaç saat çalıştınız buna da girmiyorum ki bu sınavı isteyenler kaç zamandır kaç mülakattır nelere çalışıyor...) İyi geceler kardeşim
-
@görünür-el yok abi gece duygusala bağladım ondan iç dökeyim dedim saat çalışma vs. anlattım, inşallah geçen seneki gibi olur tek ümidim şu an o kaldı, teşekkür ederim yorumunuz için.
-
@görünür-el onlar temenni ben yıllarımı verdim yüksek kapatır diyenlerin çoğu kendi yaptığı doğrudan açar kapıyı hoş bu insanların o derecede düşündükleri netler gelecekmi oda belli değil geçen sınavlarda itiraz edicem len cümleleri okudu bu gozler.ilk açık uçlu sınavda yapılan listede bulun kimse dönüp gerçek puanını yazmadı hepsi kayboldu gitti.
Gelelim öze yüksek kapatmasini bekleyen değil isteyen kesimlerin var...
1 dershane piyasası : sınav kolay değil.. bakın yüksek kapıyor ama şu kadar kişi bizimle kazandı.
- Yüksek kapatsın abi yüksek kapatsin ki .... Geçen sene mülakat başlığını okuyun burayı doldurursunuz...
-
arkadaşlar ben çok kötü oldum. guy açıklandı kazanamamışım. ya ben bu ülkeyi çok seviyorum hukuk okuyor ve siyasal mezunuyum yüksek lisans yapıyorum. guyda da soruların hepsine cevap verdim ama elemişler. yani ben bu ülkede guy mesleğini yapacak düzeyde değil miyim ? ben zararlı bi adam mıyım ki beni almadılar. cidden cok kötü oldum. ne zamandır bekliyodum bu sonucu. yani devlet seni almıyoz mu dedilet bana bu çok koydu ya.
-
@minsipo kardesim seni anliyorum uzulmek de haklisin ancak sogukkanliligini korumaya calis. Belki daha iyi bi meslek olacaktir bunu bilemeyiz. Her nasip zamanin esiridir sabret insallah mutlu olcaksndir.
-
@kaya06 guy başlığını inceledim de kurumdan 95 puan alanda basarisiz olmuş.bizim Burdada mülakatta 300 kişi elenecek kimimiz; kızacak edecek yeni sınav olursa , yeni umut gene deneyecek.bu değismiyor. Ama mülakat yıkım gercekten. Bir işin olursa atlatması çok kolay.olmaz ise gerçekten teselli bile çok zor.
-
@osenebusene ben kaymakamlik yikimini yasadim kardesim bi de ilk sahur gecesi cok zor ama hayat devam ediyor mesela ben girmedim bu sinava atlatamadim psikolojiyi. Kardesim de benim gibi yapmasin toparlasin kendini onundeki sinavlara baksin diye soyledim.
-
Artik sinav birincilerinin de garanti degil yeri.
-
@minsipo kendine gel dostum daha iyilerine layıksın demekki
-
@minsipo kardeşim hiç canını sıkma. Bir şekilde mücadelene devam etmen gerekiyor. Kapasiten var ve hakkın olana er ya da geç ulaşacağına eminim. Sadece nasibinde yokmuş