2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Ösymnin yaptığı skandallardan sonra ince eleyip sık dokuyorlar bence. O yüzden de süreç uzadı.Link falan da şimdilik...
-
@yurtlu-john Gerçekçilik akımının öncüsü de geldi. Üstelik önceki sınavı aşırı gerçekçilikten kazanamamış
-
@yurtlu-john ilk yorumunuzla sorunsala neşter vurdunuz teşekkür ederim....! fazla kafayı yormayınız hocam sizin ekoldeki tren bizi çoktan turladı siz ilk yorumla başladınız ama bence yaklaşık 10 gün daha hız kesmeden koşsanız adınıza iyi olur.
-
@yurtlu-john hocam sınav 27 doğru ile kapatırsa ben kopya çekildiğinden şüphe ederim gerçekçi olmak lazım sınavın ortalaması belli taş çatlasa 25 ile kapatır. ayrıca soru tartışma meselesinde sana katılıyorum.
-
Arkadaslar lınkler ne durumda acıklanır mı sizce bugun?
-
@bolulu nerdeyse birebir yazmışız diyebilirim benimde cümlem bir olay veya durumla başlıyor
-
arkadaşlar forumdayız akademik bir platformda (kesinlik yargısı arayan) yada duygusal platformda birileri incinmesin diye susan yerde değiliz, yada gerçekçilik akımın son neferleri gibi de evreni keşif modunda değiliz. FORUM BELLİ BİR AMACA ULAŞMA HEDEFİ İLE YAPILAN TARTIŞMA DEĞİLDİ, YADA BAŞLI BAŞINA HEDEF ODAKLI DEĞİLDİR, KONUYU FARKLI BAKIŞLARLA ORTAYA KOYMA SUNMA ORTAMLARIDIR. KİŞİLER KIRILMASIN YIPRANMASIN DİYE SUSULMAZ, YADA YANLIŞ ANLAŞILIRIM DİYE DE GERİ KALINMAZ, AYNI ŞEKİLDE LİNÇ GİRİŞİMİNE DE MARUZ BIRAKILMAZ. lakin biz konuyu farklı anladık belli zümrenin yada grupsalın doğrularını savunmayan yada yığının ortalamanın beklediğini söylemezsen saldırılara cevap dahi veremeyecek derecede dışlanırsın...vb onlarca şey yazarım. lütfen sayın admin foruma üye olana FORUM NEDİR bilgilendirmesini bir okutunuz sonra üyeliğini onaylatınız. yıpranacak kişi burada ne işi var, kaldı ki talip olunan makam yıpranmanın en babalarını yaşayacağınız makam. aykırı düşünce yada realist bakış vs ile dağılacaksa kişi lütfen KORUMA KALKANLI PLATFORMLARDA KENDİSİNE YER EDİNSİN. özür dilerim ama forum adının ne olduğunu biliyorsa uzak dursun forumlardan...
-
@username7 benim kazanıp kazanmamamın bir önemi yok bu tartışmada kardeşim.İkincisi ilk yazılı sınav tecrübemde DDK yı kurum ,yetki gaspını yetki gasbı olarak ve mulkı ıdare amirliği hizmet sınıfını ''mülki idare hizmetleri sınıfı yazarak sınavı kaybettim.bu sene daha gerçekçiyim ve aynı hataları yapmadım kardeşim .:)
-
@yurtlu-john hocam cevap kağıdına baktın mı ? çünkü yetki gasPı yeri yetki gasBı yazıp da sorusu gideni bir seni gördüm
-
@gökbörü insallah hocam allahin izniyle
-
@refik-soydam şüphesiz elhamdulillah...
-
@oruçreis hasbinallah nerede girdiniz sinava :))
-
@can-mavi gördüm yazsa,inanacak misin ((:
-
@yakupcemil inanmayacağım da orada ki bir soru değildi kardeşim
-
@selmanersoy hocam niye kopya çekilsin olsun..zaten ancak soruların en az yüzde 60 ını yapabılenlerın KAYMAKAM olabılmesı (ben dahil )seviyenin cok düşük olduğunu göstermiyor mu:).Bence bunu tartışmak gerekir herşeyden önce
-
Arkadaşlar hazırladığınız cevap anahtarını paylasabilirmisinz
-
@can-mavi Cevap kağıdına bakmadım ama tam puan vereceklerını de düşünmüyorum
-
@yurtlu-john göstermiyor.(öyle olsa bile) bu insanlar 1 aydır her türlü görüşe saygı duyup soru tartıştı kimse kimsenin kalbini kırmadı zaman zaman üslup sertleşti kimse kimseye hakaret etmedi ufak tefek kızgınlıklarimiz oldu ama burada listedeki her bir aday kaymakam olmayı hak ediyor.ben listede yokum o yüzden bu yorumu yazıyorum . Misal bir @aliserdar-çetin daha bir sürü örnek.
-
@yurtlu-john güzel kardeşim sadece bilginin ölçüldüğü hakimlik sınavında puanlar 54 lere düşmüşken 73 lerde kapatan kaymakamlık sınavının başarısını tartışmak YERSİZ.
Neden mi?
54 ile hakim TÜRK MİLLETİ adına karar verecek. Gel bunu TARTIŞALIM -
İşin aslı ben de 24 bandına kadar ineceğini düşünmüyorum bu sınavın. Geçen sınavda sayıştay - idari hakimlik - kaymakamlık sınavları peş peşe oldu diyebiliriz, sayıştay ve hakimlik sınavına çalışıp kaymakamlığı pas geçen bir sürü insan oldu. Bu sınavda ise bu şekilde bir bölünme yaşanmadı. Ayrıca önceki sınav biraz daha zordu. Keşke inse ama bence 26 doğrunun altına inmeyecek.